glasul-hd.ro Web analytics


Editorial

Cred că nu trebuie să cădem în capcana lui „pnl-aceeași mizerie”

Preluat de pe Facebook Horațiu C. Damian

Cred că nu trebuie să cădem în capcana lui „pnl-aceeași mizerie”. În primul rând pentru că nu este adevărat.

Și apoi:

1. Pentru că toată lumea bună urla la pnl să-și asume guvernarea, toată lumea bună acuza pnl de lașitate. Acuma pnl s-a băgat în gura hienei, riscând enorm, nu numai propriul viitor politic, ca partid, dar și viitorul țării. Lumea bună a dat glas din nou- și din nou nu e bine!

2. Nu văd cum ar putea pnl să desființeze secția specială și să abroge recursul compensatoriu prin OUG, în condițiile în care și-a dat cuvântul față de cei care au votat moțiunea că nu va legifera pe justiție prin OUG și în condițiile în care nici infamul psd n-a legiferat în chestiuni de justiție prin OUG, deși a avut o guvernare nesfârșită parcă, de trei ani, deși însuși satrapul dragnea și toată gașca de slugi din jurul lui (nicolicea, ciordache, mitralieră etc.) puneau o presiune infernală în acest sens. Cum ar fi- psd, răul și blestematul, NU dă OUG în justiție, în schimb dă pnl!

3. Înțeleg că lumea e nervoasă, nerăbdătoare, dar lucrurile nu merg nicăieri în lume spre bine prin pulsiuni de crize isterice. Eforturile se vor canaliza (sper eu) spre soluții bune, dar nu cu heirupul, ci, ca să-l citez pe cel mai bun șef al statului pe care l-a avut România vreodată, pas cu pas.

Back to top button
Close
Close