glasul-hd.ro Web analytics


Reportaj

Iris Pharma Plus din Deva, farmacia naturistă care oferă sănătate prin plante

Majoritatea dintre noi încercăm zilnic să ne impunem un stil de viață cât mai sănătos, să alegem produse ecologice, bio, naturale, atât în cazul alimentației, cât și în cazul igienei, cosmeticii sau al tratamentelor de tip medicamentos. Astfel de produse care nu conțin chimicale și alte dăunătoare pot fi achiziționate și de la Iris Pharma Plus din Deva, o farmacie naturistă care oferă celor care îi trec pragul sănătate „extrasă” doar din plante.

Produsele naturiste, folosite încă de la începuturile umanității în diverse tratamente, au rămas și astăzi soluția ideală pentru protejarea și menținerea sănătății. Acestea reprezintă o alternativă din ce în ce mai căutată în detrimentul medicamentelor sintetice din farmacii, acest lucru datorându-se în special evoluțiilor tehnologice din ultimele decenii care au condus la mărirea eficacității obținerii acestora. De la aceste premise a pornit și Adina Paula Tabac, farmacist specialist în Deva, când a deschis Iris Pharma Plus. Farmacia naturistă a Adinei oferă o gamă bogată de suplimente alimentare, produse naturiste și plante medicinale care vin în ajutorul oricărei persoane pentru a oferi un stil de viață cât mai echilibrat.

„Am deschis această farmacie în 2016, eu fiind de profesie farmacist profesionist. Ce a stat la baza deciziei mele? Pasiunea mea nemărginită pentru plante. Eu studiez plantele de 10-15 ani și cunoscându-le foarte bine m-am gândit să deschid un magazin naturist deoarece suplimentele pe bază de plante sunt foarte importante pentru sănătatea umană. Unii oameni sunt deschiși la astfel de produse, dar alții nu, deoarece nu au efectul imediat ca și al medicamentelor de sinteză. Dar de precizat și de subliniat este faptul că prin suplimente naturiste te poți trata în mod natural. Adică nu iei medicamente de sinteză care au fel și fel de compuși chimici, ci te tratezi doar pe bază de plante. Într-adevăr produsele naturiste nu au efectul imediat ca și al medicamentelor de sinteză, dar sunt mult mai benefice organismului. Vă dau un mic exemplu: medicamentul de sinteză îl folosești când ai nevoie, are o întrebuințare, o formă, acționează într-un anume fel, dar dacă nu pot să îl folosesc că poate am o anumită alergie apare varianta produselor naturiste. Eu le pot oferi oamenilor un echivalent din plante pentru a avea același beneficiu pentru corpul și sănătatea lor. În plus, cei care aleg Iris Pharma Plus vor beneficia și de consiliere și sfaturi pentru un stil de viață cât mai echilibrat”, a mărturisit Adina Paula Tabac (foto).

Farmacia naturistă Iris Pharma Plus din Deva este situată vizavi de parcarea subterană a Pieței Agroalimentare din Deva, la intersecția străzilor I. L.Caragiale cu Mihai Viteazu.

Back to top button
Close
Close