glasul-hd.ro Web analytics

Social

Campanie “Ajută satul”. Scaun cu rotile electric pentru un bolnav operat de tumoră la măduvă

Asociația Free Bikers Hunedoara organizează o nouă campanie umanitară “Ajută satul”. Sunteți chemați în sprijinul unui bărbat imobilizat din cauza unei tumori la măduvă, care are nevoie de un scaun cu rotile electric pentru a se deplasa.

Valentin Bibiloiu are 33 de ani și de 8 ani este imobilizat la pat. Este căsătorit și are o fetiță de 10 ani. La 24 de ani a descoperit, în urma unor analize, că are o tumoră la măduvă. “Am ajuns la medic și acolo am descoperit că această tumoră, și cu operație și fără, poate avea același rezultat, acela de a rămâne imobilizat într-un scaun cu rotile. Exact asta s-a întâmplat, după mai multe intervenții la Spitalul Elias din București. Acolo am întâlnit un medic deosebit care a reușit să îmi salveze mâinile în proporție de 30 la sută, adică să pot mânca singur. Am trecut mai ușor peste această traumă datorită soției care a rămas lângă mine, dar și fiicei mele care e raza mea de speranță. Îmi canalizez toată puterea și iubirea asupra ei și așa reușesc să fac față vieții acesteia nedrepte. Pot spune că sunt fericit chiar și în situația în care mă aflu”, spune Valentin.
Asociația Free Bikers Hunedoara își dorește să strângă, cu ajutorul vostru, fonduri pentru a cumpăra un scaun cu rotile acționat electric pentru Valentin, pentru a-i face viața mai ușoară alături de familia lui.

23 de campanii în ajutorul semenilor

“Recent s-a asfaltat și la ei în sat și am dori să-i facilităm posibilitatea de a merge să facă cumpărăturile sau să se mai vadă cu prietenii și vecinii, el singur neputând să-și folosească mâinile pentru a se deplasa în scaunul cu rotile clasic pe o distanță mare. De asemenea, ia un tratament cu medicamentul Lioresal, care nu se prea găsește în farmaciile din România. Poate ne ajutați să îi facem rost de medicamente contra cost sau poate prin donație”, este apelul asociației.
“Am dori ca până de Crăciun să strângem banii pentru scaunul cu rotile electric și să-i facem acestă bucurie de sărbători lui Valentin”, a spus pentru Glasul Hunedoarei preşedintele Asociaţiei Free Bikers Hunedoara, Marius Achim.
Acțiunea umanitară în sprijinul lui Valentin este a 23-a campanie “Ajută satul” organizată de Free Bikers Hunedoara. Campanie “Ajută satul” a fost lansată în 2009, în județul Hunedoara, pornind din dorința de a ajuta oamenii nevoiași din zonele rurale. Locuitorii satelor își găsesc mult mai greu un loc de muncă chiar dacă își doresc acest lucru din cauza distanței de orașe, a lipsei mijloacelor de transport regulate către oraș, a lipsei locurilor de muncă în zona rurală etc.
Puteți afla mai multe despre campaniile de până acum ale asociației, despre oamenii ajutați și despre cum vă puteți implica, pe site-ul ajutasatul.ro sau pe pagina de Facebook a campaniei.

Cum îl puteți ajuta pe Valentin

Puteți dona orice sumă prin următoarele metode:
– În contul Pay Pall legat la adresa de e-mail: achimoto_ro@yahoo.com
– PRIN TRANSFER din străinatate, tip: WesternUnion, MoneyGram etc .
– Sau în contul asociației: ,,Asociația Hunedava, CIF 40388247, Nr. înregistrare Judecătoria Hunedoara: 3858 / 2018, cont deschis la BCR : ro45rncb0162162231590001 Sucursala Hunedoara.
– Asociația oferă contract de sponsorizare oricărei firme care dorește să facă o donație.