glasul-hd.ro Web analytics


Glasul IT

Intel Compute Stick transformă orice televizor într-un PC

Intel Compute Stick, cel mai mic computer din lume, este disponibil în România.

Masurand doar 10 cm, Intel® Compute Stick este noutatea absoluta in materie de computing. Poate fi conectat la orice monitor HDMI care devine automat un computer complet functional, inclusiv televizorul. Datorita conexiunii Bluetooth 4.0, se conecteaza usor la periferice precum mouse si tastatura, iar la Internet, cu ajutorul modulului 802.11b/g/n Wi-Fi built-in.

Display-urile devin computere care functioneaza exact precum cele clasice, utilizatorii putand desfasura activitati precum scrierea si citirea mailurilor, navigarea pe Internet etc. De aceea, Intel® Compute Stick poate fi folosit in domenii precum educatie sau vanzari, pe langa aplicatiile de divertisment pentru acasa.

Intel® Compute Stick este disponibil in doua variante, ambele bazate pe procesorul Intel® Atom™ quad-core pe arhitectura Bay Trail. O versiune include 32GB capacitate de stocare, memorie RAM de 2GB si cu Windows* 8.1 preinstalat. Cealalta versiune are o capacitate de stocare de 8GB, 1GB memorie RAM si Linux preinstalat.

Daca este nevoie de spatiu de stocare mai mare, Intel® Compute Stick beneficiaza slot SD.

Intel Compute Stick poate fi găsit în oferta magazinelor din ţara noastră la preţul de 739,99 Lei.

Back to top button
Close
Close