glasul-hd.ro Web analytics


Glasul IT

Cei de la Samsung se pregătesc de lansarea Galaxy S6 şi Galaxy S Edge

Samsung, cât și HTC, dar și alți importanți producatori de telefoane și dispozitive mobile iși fac deja pregătirile pentru lansările programate în luna martie, la evenimentul Mobile World Congress din Barcelona.

Samsung Galaxy S6, un smartphone dintr-o singura bucată

Un lucru pe care toate zvonurile îl confirmă este faptul că telefonul va avea o constructie unibody din aluminiu. Se vehiculează astfel ca Samsung va renunța la policarbonatul de pe modelele de vârf și va folosi o textura pe baza de aluminiu.

Samsung s-a uitat cu atenție și la cerințele utilizatorilor pe partea multimedia, astfel că Samsung Galaxy S6 ar urma să incorporeze o camera foto cu un senzor de 20 de megapixeli, similar cu cel utilizat de Sony pe varfurile sale de gamă, dar și o cameră frontala de 8MP cu senzor special pentru video chat și apeluri video. Pe partea de echipare, Samsung va dota Galaxy S6 cu un procesor cu opt nuclee și o memorie de 3/4GB RAM și o protectie sporita a ecranului, toate alimentate de o baterie de 4.000 mAh.

Galaxy S6 Edge ar trebui să fie o versiune mai performantă şi mai mică de Galaxy Note Edge cu două margini curbate. Acestea din urmă ar trebui să deschidă porţile către noi moduri inovative de interacţiune cu telefonul şi să vă afişeze un amalgam de notificări fără a debloca ecranul aparatului.

Back to top button
Close
Close