glasul-hd.ro Web analytics

43

Imposibil de doborât acasă! Campionii înving dramatic pe City’Us

Autobergamo Deva a mai făcut un pas spre terminarea anului pe prima poziţie. Campionii s-au impus cu 5-4 (4-1) în faţa rivalilor de la City’Us Târgu Mureş, după un meci cu un final interzis celor slabi de inimă. Oaspeţii au fost aproape de a reveni de la 1-5 pe fondul unui joc plin de nervi.

La crearea tensiunii au contribuit din plin arbitrii Sorescu şi Gherman, care au scăpat meciul din mână în cea de-a doua jumătate, eliminându-i gratuit pe Ignat şi Dobre.

Până atunci, devenii au jucat ireproşabil, atât în defensivă (ajutaţi de un Vlad Iancu magistral, care a parat şi o lovitură de la 10 metri la Dobre), cât şi în ofensivă şi până la pauză aveau trei goluri avans, chiar dacă au fost conduşi după un gol al lui Gherman din penalty. Au întors spectaculos Ignat, Moţ, Munteanu şi Cristi Matei. În actul secund, acelaşi Cristi Matei a înscris superb din vole şi Autobergamo era la înălţime. La scurt timp însă Ignat a văzut, gratuit, al doilea galben şi a fost eliminat şi nervii au crescut. Stoica a înscris pe superioritate, pentru ca după aceea Dobre să plece şi el mai devreme la vestiare, tot după un al doilea galben încasat degeaba. Pe fondul tensiunii crescânde, oaspeţii au mai marcat de două ori prin Gherman şi Montes, insuficient însă pentru a pleca cu vreun punct de la Deva, care are şanse mari de a termina anul în postura de lider.

Mai multe detalii despre victoria celor de la Autobergamo, precum şi clasamentele şi rezultatele actualizate ale Ligii I de futsal, în ediţia de mâine a cotidianului nostru.

Back to top button