glasul-hd.ro Web analytics

43

România a pierdut al doilea test cu Serbia

Dacă ieri au câştigat în faţa vecinilor, astăzi, "tricolorii" au cedat, 3-6 (2-2), în faţa selecţionatei Serbiei, oaspeţii fiind mai speculativi în repriza secundă. La fel ca şi în primul joc, cei doi internaţionali deveni Robert Lupu şi Cristi Matei s-au aflat pe parchet.

Meciul a început extrem de abrupt şi după 4 minute tabela indica 1-1, după reuşitele lui Dobre şi Stoykovic. La scurt timp, căpitanul oaspeţilor, Peric a făcut 2-1, pentru ca Răducu să stabilească scorul pauzei, după o pasă a lui Szocs. În actul secund, acelaşi Szocs a înscris superb, după o cursă pornită din propria jumătate, însă finalul le-a aparţinut elevilor lui Aca Kovacevic, care au punctat prin Stoykovic (2), Simic şi Peric, care au speculat, fiecare, o serie de greşeli în defensiva română.

"Dubla" amicală disputată la Deva precedă jocurile din grupa de calificare la Campionatul European de anul viitor (găzduit chair de Serbia). Calificarea se va decide la Călărăşi, acolo unde Naţionala va juca împotriva selecţionatelor similare din Portugalia, Kazahstan şi Lituania.

Back to top button