glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Astă seară dansăm în familie… În familia PPE. Europarlamentarul Siegfried Mureșan întărește echipa PNL

„Mă alătur PNL ca să câștigăm alegerile europarlamentare și să scoatem PSD de la guvernare”, este prima declarație a eurodeputatului originar din Hunedoara, în calitate de liberal. Siegfried Mureșan a intrat în Parlamentul European pe listele PMP, afirmându-se ca unul dintre cei mai buni tineri politicieni din legislativul european și unul dintre cei mai activi parlamentari ai grupului Partidului Popular European (PPE), formațiune politică a cărui purtător de cuvânt a fost desemnat.

„Am decis să mă alătur Partidului Național Liberal. PNL este principalul partid de centru-dreapta din România, principalul opozant al Partidului Social Democrat (PSD) și principalul partid membru al Partidului Popular European (PPE) în România.

Pentru a scoate PSD de la guvernare avem nevoie de un PNL cât mai puternic. Vom oferi cetățenilor toate motivele să voteze PNL la următoarele rânduri de alegeri. Obiectivul este clar: câștigarea alegerilor europarlamentare și scoaterea PSD de la guvernare. Pentru alegerile europarlamentare, vom prezenta cel mai bun program electoral, cea mai bună listă de candidați și o agendă pentru cea mai bună reprezentare a României în Europa”, a declarat Mureșan într-un comunicat de presă.

Siegfried Mureșan este primul europarlamentar român ales negociator-șef al Parlamentului European pentru Bugetul Uniunii Europene, în valoare de 160 de miliarde de euro. În comunicatul dat publicității tânărul politician hunedorean arată că a realizat opt rapoarte în calitate de raportor al Parlamentului European și 29 ca raportor din partea Grupului PPE de la începutul mandatului până acum. Printre realizările sale în calitate de negociator-șef pentru Bugetul UE, se numără creșterea fondurilor europene structurale și de coeziune cu aproape 55 la sută, de la 30 de miliarde de euro la 46 de miliarde de euro,  creșterea cu 15 procente a fondurilor  pentru burse Erasmus și Programul Interrail de acordare de bilete gratuite de tren pentru tinerii care împlinesc 18 ani și vor să viziteze Europa.

 

One Comment

  1. Javra ai obtinut locul dataorita PMP.Da-ti demisia si apoi candideaza pe listele PNL,NU TE OPRESTE NIMENI ,DAR INTAI DEMISIA !