glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Descoperă Regina! Paradă de mașini de colecție la Deva

Parada celor mai frumoase mașini de colecție, dans sportiv, desene pe asfalt, concursuri de biciclete şi drift pentru maşinuţe cu telecomandă sunt doar câteva manifestări care vor avea loc în acest final de săptămână la Deva. Acțiunile fac parte din cadrul unei ediții „de colecție” a salonului auto Deva Auto Show, care debutează astăzi.

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, organizator cu experienţă a numeroase expoziţii şi târguri de profil în Deva, revine în acest segment de servicii cu un eveniment atractiv, de înaltă clasă, pe o tematică de larg interes cum este domeniul auto, organizând salonul auto „Deva Auto Show 2017”. Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a III-a ediție și se desfășoară în perioada 25-28 mai 2017, în parcarea Shopping City Deva. Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta va fi una „de colecție”, remarcabilă atât prin maşinile ce vor fi expuse, dar şi prin momentele de atracţie şi show ce vor fi organizate în cele patru zile de expoziţie. Mesajul organizatorilor este „Descoperă Regina” şi este o invitaţie şi o provocare în acelaşi timp adresată vizitatorilor să descopere în cadrul salonului auto, din cele peste 70 de maşini de top expuse, maşina mult visată. „Deva Auto Show” va reuni în acelaşi spaţiu amenajat (peste 2000 mp), 15 expozanţi, dealeri ai celor mai renumite mărci auto, care vor expune autoturisme de top, autovehicule comerciale, biciclete, motociclete, motoscutere, ATV-uri, transportor cu şenile şi maşini militare, maşini îmbunătăţite prin chipping şi tunning, servicii de întreţinere, piese şi anvelope auto. Atmosfera de show va fi creată de Marius Dragomir de la Radio Big Fm şi prin parada ţinutelor de modă Mathilde, dans sportiv cu Caffe Latino, desene pe asfalt, concursuri de biciclete şi drift pentru maşinuţe cu telecomandă, show de air ride battles, sound car, exhaust sound asigurate de Asociaţia HDTunedClub şi alte momente surpriză.

Punctul culminant al salonului: parada mașinilor retro

Cu siguranță, cel mai aşteptat moment al evenimentului va fi Parada maşinilor retro, organizată cu sprijinul Reprezentanţei Judeţene a Retromobil Club România. Acțiunea va avea loc sâmbătă, 27 mai, între orele 10-14, când vizitatorii pot admira şi asculta poveşti inedite despre cel puţin 15 maşini de colecţie, unele chiar din anii 1960-1970. „Estimăm pentru această ediţie un număr de cel puţin 10.000 de vizitatori, care pot participa la Tombola vizitatorului, unde au ocazia să câştige unul din premiile puse la dispoziţie de expozanţi sau chiar una din cele două biciclete premium DEVRON oferite de Eurosport DHS Deva. Programul de vizitare al expoziţiei este de joi până duminică, între orele 10 – 19. Intrarea este liberă. Vă invităm să ne vizitaţi şi să vă Descoperţi Regina!”, a precizat directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara, Crinela Gafton.

Tags