glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

(Galerie foto – video)Un vis împlinit pentru Robert, tânărul devean pasionat de mașinile japoneze, care se lupta cu un cancer limfatic

Robert, un tânăr de 23 de ani din Deva, pasionat de autoturismele japoneze, se lupta cu un cancer limfatic de peste un an de zile. Acesta a avut parte, zilele trecute, de cea mai plăcută surpriză.

Dorința lui Robert de a se plimba cu o mașină emblematic japoneză, un Subaru Wrx/Sti, modificat sport, a fost îndeplinită de bunul lui prieten Robert Iuga, care este si el pasionat de mașini, acestă fiind administratorul unei firme de cosmetizare auto, Black Label Detailing.

Anunțul postat de Robert Iuga pe un grup de pasionați ai modelului japonez a strâns peste 1000 de distribuiri in câteva zile, iar reacțiile posesorilor au fost pe măsură:

Salut tuturor, am și eu o rugăminte din suflet pentru posesorii de Wrx/Sti. Fratele iubitei mele are cancer și este într-o stare destul de rea iar visul lui este și a fost mereu acest model de mașină, așa ca de câteva zile a fost ziua lui și am zis să încerc să îi ofer un cadou pe măsură. Cine ar dori să vină sau este din zona Deva, Hunedoara să îl plimbe pur și simplu o tură, două deoarece nu poate sa iasă foarte mult din spital unde are reședința de mai bine de un an. În schimbul acestui lucru, pot oferi posesorului mașinii un detailing interior sau exterior gratuit la firma mea de detailing – Black Label Detailing. Dacă există mai mulți, nu pot sa refuz! Mulțumesc anticipat. Atașez o poză cu modelul exact de mașina pe care mi-l trimite zilnic. – Robert Iuga – Administrator Black Label Detailing

Ajutat de hunedoreanul Adrian Seme, posesor și pasionat de Subaru, cei doi au reușit să organizeze mai degrabă o întâlnire a pasionaților de Subaru Wrx/Sti. S-au strâns aproximativ 30 persoane și 20 autoturisme Subaru din toate colțurile țării. De precizat este faptul că nici un participant la această întâlnire nu a vrut să profite de oferta promisă detailing interior sau exterior gratuit ci au făcut-o pentru ca Robert să aibă parte de surpriza vieții.

Bucuria lui Robert a fost de nemăsurat văzând așa multe modele adunate special pentru a-i oferi un cadou de neuitat, chiar în ziua în care acesta se pregătea pentru o nouă intervenție chirurgicală, la Cluj, operație care a decurs bine.

De la Deva, coloana de Subaru s-a îndreptat pe dealurile din împrejurimile orașului unde au turat la maxim motoarele.

Pasiunea pentru mașini a fost și motivul pentru care Robert a rămas puternic si a luptat în tot acest timp.

Back to top button