glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

De-a râsul-plânsul! Scriitor devean reclamat de vecini la Asociația de Proprietari pe un motiv HALUCINANT: ARE PREA MULTE CĂRȚI ÎN CASĂ: “Se prăbușește blocul din cauza lor”

fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu sar povesti… Așa începe povestea din Deva anului 2024. Scoasă parcă din cărțile lui Creangă, cu drobul de sare, povestea este pe cât de amuzantă, pe atât de reală.

Istoricul, cercetătorul și scriitorul Daniel Iancu a fost reclamat de vecinii săi de bloc la asociația de proprietari fiindcă ține prea multe cărți în casă și s-ar putea ca blocul să se prăbușească din cauza lor!

”Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți… și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele!” – a scris Daniel Iancu pe pagina sa de Facebook.

De menționat faptul că Daniel Iancu stă într-un bloc din centrul Devei.

Daniel Iancu are un doctorat în istorie și lucrează la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva. Este absolvent al Facultății de Istorie-Arheologie, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Are 50 de ani.

În octombrie 2022, a primit din partea președintelui României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară “Centenarul Marii Uniri”.

Back to top button