glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateComunitateParentingSănătate

Avis 3000 sprijină construcția primului Campus Medical din România dedicat Copilului născut Prematur

Grupul de firme Avis 3000 ajută la construcția primului Campus Medical din România dedicat Copilului născut Prematur, la Alba Iulia.

5000 mp de Prevenție și Diagnoza, Terapie și Monitorizare, Educație, Cercetare și Inovare, Spații de Cazare pentru familia copilului aflat în terapie, 3000 mp de Gradină Senzoriala și Terapie asistată de animale.
Toate la un loc într-un Campus Medical multifuncțional conceput pentru Familie în jurul copilului, ca suport emoțional, adeseori neglijat în România.

Stadiul lucrărilor la acest moment

I. Corpul Diagnoză și Terapie 

Toate instalațiile de încălzire/răcire aer/apă, calitatea aerului, canalizare, apă curentă, electricitate, pompe de căldură, etc sunt finalizate și testate.

Suntem în curs de mobilare și utilare cu echipamente medicale a sălilor de terapie.

Avem peste 70% dintre echipamentele medicale necesare utilării, și o  echipă de peste 50 de medici, asistenți medicali, kinetoterapeuți și hidro-kinetoterapeuți, psihologi clinicieni și psihoterapeuți, logopezi, terapeuți ocupaționali, maseuri, personal administrativ și de management.

II. Corpul Cazare și Masă

Este construit în totalitate la roșu și are acces direct la Corpul de Terapie.

Urmează să amenajăm (instalații și finisaje interioare) camerele de cazare pentru  familie și copil.

Urmează sistematizarea terenului, amenajare parcaje, spații verzi și alei pietonale.

Una din 3 fațade ale Corpului de Cazare, Recepția și Sala de mese sunt finalizate.

Clădirea este ergonomizată din punct de vedere energetic

Zidăria la exterior este de Itong 40 cm, A+, peste care s-a aplicat un strat de polistiren/vată minerală de 10 cm. Toată tâmplăria la exterior (uși, ferestre) are 3 rânduri de sticlă (două camere de aer), iar sistemele de ventilație ale întregii clădiri sunt prevăzute cu recuperatoare de căldură. Încălzirea apei din bazinele de hidroterapie, dușuri, lavoare în toalete și sălile de tratament, se face prin pompe de căldură cu panouri termodinamice .

Toate investițiile sunt realizate din fondurile obținute de către Asociația Maria Beatrice din donații și sponsorizări.

Mai este nevoie de 1.254.000 Euro

Mai este nevoie de 1.254.000 Euro pentru finalizarea Corpului de Cazare și Masă, astfel ca întreg Campusul să devină funcțional cât mai repede!

Raportările financiare către companiile partenere

Raportările se fac în funcție de amploarea lucrărilor finanțate, la 2 luni, la 6 luni, în funcție de graficele de execuție și acordul semnat cu compania parteneră, în conformitate cu devizul ofertă inițial, note de renunțări, note de comandă, facturi emise, ordine de plată, etc.

“Construim Primul Campus Medical din România dedicat Copilului născut Prematur, așa cum ne-am dorit să fi avut noi pentru fetița noastră, în primele ei luni de viață.” – Iulia Onac, mama Mariei Beatrice, Vicepreședinte fondator Asociația Maria Beatrice

Lupta pentru normalitate se dă încă din primele 6 luni de viață, iar ajutorul tău contează pentru rapiditatea cu care intervenim și pentru resursele pe care le avem la dispoziție.

Nu ajuți doar un copil, participi la dezvoltarea unui întreg sistem care ajută mii de copii.

Avem echipa, expertiza și poveștile copiilor care vorbesc despre rezultatele noastre, iar împreună cu tine putem ajuta mult mai mulți copii decât o facem acum!

Ajutorul tău contează!
Susține și TU!

Detalii proiect: https://www.mariabeatrice.ro/

 

Back to top button