glasul-hd.ro Web analytics


Rețeta zilei by Avis 3000

Pui cu usturoi și parmezan

Ușor de făcut și cu o aromă inconfundabilă, acest pui cu usturoi și parmezan va deveni vedeta serii. Se face în cinci pași simpli!

 

Ingrediente :

  • ¼ cană ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi striviți
  • ¼ cană pesmet
  • ¼ cană brânză parmezan rasă
  • 4 piepți de pui dezosați AVIS 3000

Mod de preparare

Pasul 1: Preîncălzește cuptorul la 220 grade C

Pasul 2: Călește usturoiul în uleiul de măsline într-o tigaie mică, 1-2 minute. Transferă usturoiul și uleiul într-un bol mic.

Pasul 3: Într-un bol separat amestecă parmezanul cu pesmetul.

Pasul 4: Dă pieptul de pui prin usturoiul cu ulei. Apoi, puiul se dă prin pesmet și parmezan. Pune pieptul de pui într-un vas de gătit.

Pasul 5: Pieptul de pui se bagă la cuptor până ce nu mai are culoarea roz, între 30 și 35 minute.

 

Poftă bună!

Sursa: www. retete.unica.ro

Back to top button
Close
Close