glasul-hd.ro Web analytics

Rețeta zilei

LIPIE CU PUI ȘI PARMEZAN

Ingrediente:
350 g pui gătit, mărunțit, 200 ml sos marinara, 250 g parmezan ras, 4 lipii, sare, piper, busuioc, oregano, praf de usturoi.

Metodă de preparare:
Pune puiul mărunțit într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă. Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii. Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte. Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.