glasul-hd.ro Web analytics

NaționalSănătate

Cel mai mișto GIVEAWAY din România – 2 paturi de spital pentru terapie intensivă cu 4 motoare

Ce înseamnă GIVEAWAY?

Definiția clasică este de concurs. GIVEAWAY = CONCURS. O persoană influentă sau un oarecare autonumit influencer/model de pe instagram postează un concurs de acest gen. 2-3 reguli, o durată relativ scurtă și o tragere la sorți. În putine cazuri, extragerea câștigatorului se face altfel.

De exemplu, una din reguli este să raspunzi la o întrebare și din toate răspunsurile adunate, influencerul sau deținatorul giveaway-ului îl alege pe cel corect, pe cel mai inspirat, pe cel mai sincer, pe cel mai amuzant s.a.m.d.

De obicei premiile sunt în produse oferite de un anumit comerciant cu care influencerul are o colaborare.

Dar de ce ziceam în titlu de cel mai mișto?

Producătorul Codin Maticiuc care este implicat în multe proiecte caritabile printre care și renumitul proiect Spitale Publice din bani Privați donează 2 paturi de spital pentru terapie intensivă cu 4 motoare, 1000 de măști FFP3 fără valvă, 1000 cu valvă și 1000 de flacoane dezinfectant.

“Firma de la care am cumpărat cele 25 de targi hidraulice pentru spitalul Bagdasar Arseni vor și ei să se alăture demersurilor noastre de la #spitalepublicedinbaniprivati.  Ce puteți voi face dacă păstrăm ideea de GIVEAWAY? Doar dacă vreți desigur:
1 să-mi scrieți la ce spital credeți că sunt ele cel mai de trebuință și eu voi contacta acel spital.
2 firmei care le donează, MLM medical să îi dați un follow sau chiar un mesaj ca să vadă ce comunitate unita avem noi aici și că îi apreciem.
3 un share ca sa arătăm influencerilor cum arată un giveaway și-n același timp așa poate ajunge pe la vreun manager de spital care are mare nevoie de ele.” spune Codin Maticiuc
Back to top button