glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Biroul de Evidență Prestații Sociale și-a schimbat locația din Deva

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara comunică persoanelor încadrate în grad de handicap precum și reprezentanților legali / asistenților personali / aparținătorilor că Biroul de Evidență Prestații Sociale și-a schimbat locația din Deva, Aleea Romanilor nr. 7 în Deva, in Piața Gării nr. 9 A (vis-a-vis de Autogara Deva foto jos)

Vă informăm că documentele pentru obținerea beneficiilor acordate persoanelor încadrate într-un grad de handicap se pot transmite prin e-mail: dgaspchd.beps@gmail.com, prin fax: 0254 / 234384 sau prin poștă pe adresa Deva, Piața Gării nr. 9 A.

Accesul persoanelor în sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara din Piața Gării nr. 9 a se face în baza certificatului verde care atestă vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2, a unui test RT-PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

Alte informații se pot obține la telefon: 0254 / 233340 au 233341.

 

Back to top button