glasul-hd.ro Web analytics

Infracționalitate

(Video)Un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Petroșani, a fost lovit în mod intenționat cu autoturismul de un alt petroșănean

“La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 15.45, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului, din municipiul Petroșani, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Petroșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate (și a analizării imaginilor video), polițiștii au stabilit că cel aflat la volan a lovit în mod intenționat cu autoturismul victima, cu intenția de a o accidenta. Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, în infracțiunea de tentativă de omor și declinarea competenței către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În cursul serii, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul de 46 de ani, care urmează a fi prezentat magistraților Tribunalului Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.” – Bogdan Nițu,  purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sursa video: Observatorul Național. Atenţieimagini cu puternic impact emoţional!

Back to top button