glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Ziua Europei, a Uniunii Europene și a Zilei Independenţei de Stat a României la Deva

În data de 10 mai 2024, va avea loc ceremonia publică dedicată sărbătoririi „Zilei Europei, a Uniunii Europene și a Zilei Independenţei de Stat a României”, eveniment care se va desfăşura în municipiul Deva, în Piaţa Tricolorului – Bvd. 22 Decembrie (zona Ulpia), începând cu ora 12.00.
Programul manifestărilor cuprinde întâmpinarea persoanei oficial desemnată, salutul Drapelului de Luptă, intonarea Imnului Naţional al României, intonarea Imnului Uniunii Europene, oficierea serviciului religios şi rostirea alocuțiunilor privind semnificația zilelor de 9 şi 10 mai.
După încheierea manifestărilor publice, va avea loc o prezentare a tehnicii din dotarea structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Hunedoara.

Pentru o bună desfășurare a acestui eveniment, circulaţia rutieră va fi închisă în Piața Tricolorului, Bulevardul 22 Decembrie, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu și intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 (sensul giratoriu de la IPH), între orele 11:30 – 13:00.
Totodată, începând din data de 9 mai 2024, ora 22:00, până la încheierea manifestației publice, în data de 10 mai 2024, parcarea autovehiculelor în alveola din fața Centrului Comercial Ulpia va fi interzisă.
Back to top button