glasul-hd.ro Web analytics

Rețeta zilei by Avis 3000

Sufleu de pui cu cașcaval

Sufleurile sunt preparate calde, care se servesc imediat după ce au fost pregătite. Surprinde-ți și tu familia pregătind un sufleu de pui cu cașcaval.

Ingrediente

  • 1 piept de pui Avis 3000
  • 150 g mozzarella
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smântână
  • 4 ouă Avis 3000
  • 3 linguri făina
  • sare și piper
  • fulgi de ardei iute
  • frunze de busuioc proaspăt

 

          Mod de preparare

1.Pieptul de pui se taie cubulețe, la fel și mozzarella și cașcavalul.

2.Se adaugă busuiocul tocat, fulgii de ardei iute, sare și piper după gust.

3.Punem smântâna, apoi gălbenușurile de ou, unul câte unul, amestecând bine după fiecare și la sfârșit făina.

4.Albușurile se bat spumă tare cu un praf de sare, apoi se încorporează în compoziția de mai sus, amestecând ușor cu o spatulă, cu mișcări de jos în sus.

5.Turnăm în vasele de ceramică bine unse cu ulei și dăm la cuptor la foc mediu până se rumenesc frumos deasupra.

Poftă bună!