glasul-hd.ro Web analytics

Rețeta săptămânii

Pulpe de pui cu muștar și ardei

Ingrediente:
900 g pulpe de pui AVIS (inferioare), 320 g roșii tocate, 1 cățel de usturoi tocat, 3 linguri muștar, 1 ardei gras roșu tocat, 1 ceapă tocată, piper, sare, 2 linguri ulei de măsline.

Metodă de preparare:
Încinge uleiul într-o tigaie cu capac, pe foc mediu. Condimentează pulpele de pui AVIS cu sare şi piper şi prăjeşte-le în tigaia încinsă, timp de 5 minute, până se rumenesc bine pe toate părţile. Scoate pulpele AVIS pe o farfurie. În aceeaşi tigaie căleşte ceapă şi ardeiul gras, timp de 3 minute, până când se înmoaie. Adaugă usturoiul şi mai găteşte un minut. Apoi muştarul şi roşiile, amestecă bine şi mai lasă câteva minute pe foc, condimentând cu sare şi piper.
Pune înapoi în tigaie pulpele de pui AVIS, acoperă-le cu sos şi lasă să dea în clocot. Dă focul mai mic şi acoperă cu capacul. Lasă să fiarbă 30-40 minute, până când carnea e bine pătrunsă.
Serveşte cu orez sau cuşcuş.

Loading...