glasul-hd.ro Web analytics


Politică

PNL și-a depus lista pentru Consiliul Județean Hunedoara

Partidul Național Liberal și-a depus, duminică, lista de candidați la Consiliul Județean Hunedoara. Pe primele trei locuri se află actuala conducere a instituției, care a fost ieri susținută de toți cei 43 de primari liberali.

Preşedintele CJ Hunedoara, Adrian David deschide lista cu care PNL se va prezenta pe 5 iunie, în faţa alegătorilor, pentru Consiliul Judeţean, iar locurile doi şi trei sunt ocupate de actualii vicepreşedinţi, Dorin Gligor şi Vetuţa Stănescu. Pe poziţia a patra a listei se află Liviu Antal, director al Agenţiei de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Prest, urmat de Florin Mârza (fost director al Termocentralei Mintia), Ionel Burlec (primar al comunei Băniţa, care nu mai doreşte un nou mandat de edil-şef), Dan Magheru (medic la Spitalul Judeţean Deva), Ionuţ Şimon (co-preşedinte TNL) şi Ovidiu Vlad (fost director al societăţii Mecanica Orăştie). Poziţia a 10 – a îi revine medicului Valentin Popescu, urmat de Valeriu Bejenariu, Oana Frânc, Ovidiu Popa, Lenuţa Armean, Florin Toma, Lucian Gherman şi Florin Oprişa. „Am venit astăzi cu cea mai performantă echipă din județul Hunedoara, pentru a depune candidaturile. Toți colegii de pe listă sunt prezenți aici și m-a onorat să fiu susținut de toți cei 43 de primari liberali din județul Hunedoara. Asta înseamnă că ne dorim să avem succes, ne dorim să câștigăm și o să o facem, pentru că parteneriatul nostru este cu fiecare cetățean din județul Hunedoara”, a declarat Adrian David, candidat PNL Consilului Județean și președinte al CJ Hunedoara. „Am depus listele cu gânduri de responsabilitate, în primul rând pentru hunedoreni. Candidatura noastră de astăzi e o certitudine, ea a fost deja înregistrată la Biroul Electoral”, a spus Dorin Gligor, candidat PNL CJ Hunedoara, dar și vicepreședinte al instituției. „Este o listă constituită din oameni cu experiență, oameni noi, femei, oameni care au un cuvânt de spus în dezvoltarea județului. Ne propunem să fim câștigători în iunie”, a declarat Vetuța Stănescu, candidat PNL Consiliul Județean, dar și actual vicepreședinte al CJ Hunedoara.

Liste cu 30.000 de susținători

Liberalii îşi doresc 17 posturi de consilier judeţean astfel încât să nu aibă emoţii la alegerea preşedintelui instituţiei, a cărui desemnare se face, din nou, de către membrii viitorului Consiliu Judeţean, şi nu prin vot direct, cum s-a procedat în 2008 şi 2012. „Aceasta este echipa câștigătoare, din punctul meu de vedere. Am foarte multă încredere în domnul Adrian David. Noi am făcut anunțul că dumnealui va fi politicianul susținut pentru președinția Consiliului Județean. E un suflu nou. Din punctul meu de vedere, câteva dintre măsurile domniei sale care au transparentizat cheltuirea banilor publici, trebuiau făcute de multă vreme. Am încredere că noul val de politicieni, valul 30+, că valul 40+ a cam eșuat, va face lucruri bune în județul Hunedoara, și sunt alături de ei cu toată forța mea politică și nu numai”, a declarat deputatul PNL Carmen Hărău. „În primul rând aș vrea să le mulțumesc celor peste 30.000 de locuitori ai județului Hunedoara, care au semnat pentru susținerea listei de candidați la CJ a PNL. Vreau să le urez succes tuturor celor care vin astăzi în fața electoratului, din partea PNL, pentru a-și pune experiența dobândită, entuziasmul tinereții, în slujba cetățenilor județului nostru”, a spus președintele PNL Hunedoara, Bogdan Țîmpău.

Tags
Back to top button
Close
Close