glasul-hd.ro Web analytics

Rețeta zilei by Avis 3000

Piept de pui în sos gorogonzola

INGREDIENTE

  •  4 bucăți piept de pui Avis 3000
  •  400 ml smântână de gătit
  •  250 g gorgonzola
  •  200 g parmezan
  •  3 căței de usturoi pisați
  •  sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

O rețetă rapidă și extrem de gustoasă, una dintre cele mai bune cui pui care există, pe care după ce o faci o dată, vei deveni dependent de ea. Și asta datorită gustului deosebit al gorgonzolei. Nu zic mai mult, fă-o și vei vedea!

  1. Taie puiul după bunul plac (cubulețe, fășii etc.) și călește-l până devine rumen. Adaugă usturoiul, amestecă și călește 1 minut. Adaugă smântâna, amestecă ușor și lasă la foc mic 4-5 minute.
  2. Rade gorgonzola și parmezanul și adaugă-le peste puiul din tigaie.
  3. Asezonează cu sare și piper și mai lasă pe foc 1-2 minute.

Poți servi alături de o porție risotto sau cartofi aurii.

Back to top button