glasul-hd.ro Web analytics



Rețeta zilei by Avis 3000

Piept de pui cu usturoi și parmezan

INGREDIENTE

  • 4 piepți de pui dezosați Avis 3000
  • ¼ cană ulei de măsline
  •  2 căței de usturoi striviți
  •  ¼ cană pesmet
  •  ¼ cană brânză parmezan rasă

Mod de preparare

Pasul 1: Preîncălzește cuptorul la 220 grade C

Pasul 2: Călește usturoiul în uleiul de măsline într-o tigaie mică, 1-2 minute. Transferă usturoiul și uleiul într-un bol mic.

Pasul 3: Într-un bol separat amestecă parmezanul cu pesmetul.

Pasul 4: Dă pieptul de pui prin usturoiul cu ulei. Apoi, puiul se dă prin pesmet și parmezan. Pune pieptul de pui într-un vas de gătit.

Pasul 5: Pieptul de pui se bagă la cuptor până ce nu mai are culoarea roz, între 30 și 35 minute.

Poftă bună!

Back to top button