Rețeta zilei by Avis 3000
Piept de pui cu sos de muștar

Ingrediente:
- 3-4 bucăți de piept de pui fără os AVIS 3000,
- 2 linguri muștar,
- 1 linguriță cimbru proaspăt tocat mărunt,
- 120 gr. smântână,
- 60 ml supă concentrată de pui,
- 1 cățel de usturoi tocat mărunt,
- 2 linguri ulei de măsline,
- afine, sare, piper proaspăt măcinat,
- 1/2 linguriță salvie uscată
Mod de preparare:
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezonează ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper. Pune pieptul de pui în uleiul încins și gătește-l 5-6 minute pe fiecare parte. Transferă-l pe un platou și acoperă-l cu o folie că să se mențină cald. Adaugă usturoi în restul de ulei din tigaie și sotează-l 10 secunde. Adaugă aici supa de pui, smântână, muștarul, cimbrul și salvia și gătește-le amestecând constant 1-2 minute, până se îngroașă sosul.
Servește puiul cu acest sos deasupra și cu o garnitură la alegere.