glasul-hd.ro Web analytics


Rețeta zilei by Avis 3000

Piept de pui cu sos de muștar

Ingrediente: 

  • 3-4 bucăți de piept de  pui fără os AVIS 3000,
  • 2 linguri muștar,
  • 1 linguriță cimbru proaspăt tocat mărunt,
  • 120 gr. smântână,
  • 60 ml supă concentrată de pui,
  • 1 cățel de  usturoi tocat mărunt,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • afine, sare, piper proaspăt măcinat,
  • 1/2 linguriță salvie uscată

 

Mod de preparare:

Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezonează ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper. Pune pieptul de pui în uleiul încins și gătește-l  5-6 minute pe fiecare parte. Transferă-l pe un platou și acoperă-l cu o folie că să se mențină cald. Adaugă usturoi în restul de ulei din tigaie și sotează-l 10 secunde. Adaugă aici supa de pui, smântână, muștarul, cimbrul și salvia și gătește-le amestecând constant 1-2 minute, până se îngroașă sosul.

Servește puiul cu acest sos deasupra și cu o garnitură la alegere.

Back to top button
Close
Close