glasul-hd.ro Web analytics


Rețeta zilei by Avis 3000

Lasagna cu pui și ciuperci

Lasagna cu piept de pui și ciuperci – o rețetă delicioasă, care se prepară ușor și este foarte savuroasă.

Ingrediente :

  • 2 bucăți piept de pui dezosat AVIS 3000
  • 1 ceașcă ulei de măsline
  • 2 lingurițe boia
  • cimbru
  • 2 cepe roșii
  • 300 g ciuperci
  • un pachet de foi de lasagna
  • 240 g smântână pentru gătit
  • 200 g cașcaval afumat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Se spală și se curăță pieptul de pui. Se lasă la scurs, se taie cubulețe și se călește în tigaie cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Când s-a rumenit, se presară boiaua, se adaugă o linguriță de cimbru și se adaugă apă, până se acoperă carnea. Se lasă la fiert, până se înmoaie carnea.
  2. Între timp, se spală și se curăță ciupercile și ceapa. Ciupercile se taie pe jumătate sau în sferturi, iar ceapa se taie solzișori. Se pun la călit în tigaie cu puțin ulei de măsline și se trag deoparte când sunt gata.
  3. Se fierb foile de lasagna în apă și un praf de sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp, se preîncălzește cuptorul la 180°C.
  4. Se unge cu puțin unt un vas termorezistent, apoi se pune o foaie de lasagna, un strat de carne de pui, unul de ciuperci, două linguri de smântână, sare, piper, cimbru și iar o foaie de lasagna, până se termină ingredientele. Se bagă la cuptor şi se lasă până se rumeneşte.

Poftă bună!

 

Sursa: www. retete.unica.ro

Vezi și
Close
Back to top button
Close
Close