glasul-hd.ro Web analytics


Rețeta zilei by Avis 3000

Dovlecei umpluți cu piept de pui și ciuperci

Iată o nouă rețetă apetisantă: dovlecei umpluți cu piept de pui si ciuperci.

Ingrediente :

  • 2 dovlecei
  • 300 g piept de pui AVIS 3000
  • 350 g cașcaval
  • 200 g mozzarella rasă
  • 400g ciuperci
  • 100 g bacon
  • 150 g smântână
  • 2 ouă AVIS 3000
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

  1. Tăiați dovleceii pe jumătate longitudinal și scobiți interiorul cu o lingură. Lăsați feliile curățate cu fața în jos pe un șervețel ca să-și lase apa.
  2. Tăiați pieptul de pui bucățele mici și prăjiți-le într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper.
  3. Ciupercile trebuie spălate, tăiate bucăți mici și călite în tigaie cu ulei de măsline, sare și piper. Țineți pe foc până se evaporă toata apa lăsată de ciuperci.
  4. Puneți în fiecare felie de dovlecel un strat de pui apoi unul de mozzarella, apoi ciuperci.
  5. Amestecați smântâna cu un ou și puneți pe fiecare felie de dovlecel peste straturile de pui, mozzarella și ciuperci. Presărați pătrunjel tocat.
  6. Așezați apoi pe fiecare dovlecel felii de cașcaval peste care puneți bucățile de bacon.
  7. Băgați la cuptorul încins timp de 15 minute la 180 grade. Pentru a rumeni lăsați la final 5 minute pe funcția de grill a cuptorului.
  8. Se servește cald un pahar de vin roșu.

 

Vă dorim poftă bună și spor la gătit de rețeta de dovlecei umpluți cu piept de pui și ciuperci .

 

Sursa: www.delicatese.net

Back to top button
Close
Close