glasul-hd.ro Web analytics

Rețeta săptămânii

BURRITO CU PUI ȘI AVOCADO

Ingrediente:

Pentru pui:
2 bucăți piept de pui AVIS, 1 lingură de muștar, 1 lingură sos de soia, 2 linguri de bere, sare și piper după gust, 1 lingură de unt pentru prăjit.

Pentru restul umpluturii:
4 foi tortilla, 2 avocado copți, 4 linguri smântână, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat, 1 ceapă roșie tocată, 2 roșii tocate (opțional), 200 g brânză (parmezan, mozzarella etc.) rasă (opțional).

Metodă de preparare:
Încinge tigaia, pune untul la topit. Prăjește bucățile de pui AVIS asezonate în prealabil cu sare și piper, timp de 5 minute pe fiecare parte. Combină soia cu bere și muștar și toarnă peste puiul AVIS. Mai lasă la făcut câteva minute, acoperit. Taie puiul AVIS gătit în felii (cât vrei tu de groase). Amestecă-le cu avocado-ul tăiat cubulețe, pătrunjelul, ceapa, roșiile și brânza rasă. Întinde pe fiecare tortilla smântână și pune pe fiecare în parte câte 1/4 din umplutură. Rulează. Încinge tigaia și pune cei 4 burrito rezultați la prăjit, 2 minute pe o parte, 1 pe cealaltă. Servește fierbinte.

Vezi și

Close