glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Zeițe grecești sculptate în ciocolată, expuse la Shopping City Deva

Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros, realizate integral din ciocolată, vor putea fi admirate, săptămâna aceasta, la Deva în cadrul unei eveniment extrem de „dulce”. Este vorba despre o expoziție de ciocolată, care va cuprinde multe surprize dulci dar și o degustare specială de ciocolată.

În perioada 2 – 10 mai, arta clasică și ciocolata își dau întâlnire în Shopping City Deva. Centrul comercial găzduiește o expoziție cu statuete din ciocolată, inspirate din mitologia greacă, dar și alte activități tematice pentru vizitatori, printre care ateliere interactive de pictură pentru copii și adulți, degustări de ciocolată, dar și un kiosk cu bunătăți dulci, gata de cumpărat pentru acasă. În cadrul evenimentului, vor fi expuse sculpturile a opt zeițe grecești, realizate integral din ciocolată cu 54 la sută cacao. Vizitatorii centrului comercial pot admira reprezentări ale operelor de artă clasice în mărime naturală, de aproximativ 1.60 metri înălțime. Potrivit organizatorilor evenimentului, Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros sunt doar câteva dintre statuetele expuse în Shopping City Deva, iar o singură sculptură poate cântări până la 130 de kilograme.

Surprize dulci și degustare specială de ciocolată

Potențialul artistic al ciocolatei va fi evidențiat și printr-o serie de activități creative, dedicate atât artiștilor amatori și profesioniști, cât și copiilor. Ateliere de pictură tematice vor fi organizate pentru vizitatorii centrului comercial, iar cei mici pot participa la o serie de workshopuri interactive, în cadrul cărora vor învăța cum să picteze eroii lor preferați din desenele animate cu ajutorul diferitelor sortimente de ciocolată. „Printre surprizele evenimentului se numără și o degustare de ciocolată, potrivită pentru cei mai pofticioși vizitatori ai centrului comercial. În plus, evenimentul îți dă ocazia să ne spui care este aroma ta preferată și vei primi pe loc ciocolata selectată cadou, să o savurezi cu plăcere în orice moment. Mai mult, un kiosk cu produse dulci va fi amenajat în Shopping City Deva, de unde clienții mall-ului își pot cumpăra bunătăți din ciocolată pentru acasă. Expoziția de Ciocolată va fi amplasată în proximitatea magazinului H&M. Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit, așadar toți iubitorii de artă sunt invitați să descopere sculpturile celor opt zeițe grecești realizate integral din ciocolată și să ia parte la activitățile interactive, organizate în Mall pe durata evenimentului”, au anunțat organizatorii.