Wrap de pui cu salată

Foaia de salată care învelește toată compoziția este vedeta preparatului, aducând unicitatea și stropul de creativitate care îi va bucura pe toți membri familiei.
Ingrediente :
- 2 bucăți de piept de pui Avis 3000
- 3 linguri de ulei de măsline
- 100 g ciuperci proaspete
- 2 linguri oțet de mere
- 2 linguri sos teriyaki
- 1 lingură ulei de susan
- ½ lingură de praf de usturoi
- ¼ lingură de boia dulce
- 130 g de morcovi
- ½ de ceapă
- foi de salată eisberg
Cum se prepară wrap-ul de pui cu salată
Wrap-ul de pui este soluția aceea cea mai potrivită atunci când vrei să petreci puțin timp în bucătărie și vrei să ai o opțiune hrănitoare, care să bucure pe toată lumea.
- Pregătește puiul
Taie 2 bucăți de piept de pui în cubulețe.
Pune 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătește puiul pentru 3 minute.
Adaugă 100 g de ciuperci proaspete, tăiate, în tigaie și lasă-le să se gătească aproximativ 4-6 minute, până când puiul este rumenit bine.
Scurge uleiul din tigaie și pune totul deoparte.
- Prepară compoziția
Într-un bol mediu pune 2 linguri de oțet de mere, 2 linguri de sos teriyaki, 1 lingură de ulei de susan, ½ lingură de praf de usturoi, ¼ de lingură de boia dulce și ½ lingură de ulei de măsline.
Adaugă în bol compoziția de pui cu ciuperci, 130 g de morcovi tăiați mărunt și ½ de ceapă tăiată julien.
- Personalizează-ți wrap-ul!
Adaugă cât dorești din compoziție într-o foaie de salată eisberg și savurează un wrap personalizat.
Poftă bună!
Sursa: www.laprovincia.ro