glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Trei sportivi de la Pantera Neagră Petroşani în lotul national de taekwon-do

Trei sportivi legitimaţi la Clubul de taekwon-do Pantera Neagră din Petroşani, pregătiţi de Ionuţ Lascău, au fost selecţionați în lotul national de taekwon-do – secţiunea ITF. Ei vor reprezenta România la întrecerile de la Campionatul Mondial, care se vor desfăşura în Germania, în luna aprilie a acestui an.
„Toţi cei trei sportiv sunt foarte tineri, cu vârste sub 16 ani. Este vorba despre Denisa Lascău şi Alexandru Molnar, care ambii au câte 14 ani, şi Sebastian Steti, care are 15 ani. Acest lucru mă face să fiu un antrenor fericit, să văd că sportivi atât de tineri sunt selectaţi de la clubul nostru pentru a reprezenta România la un campionat atât de important. Aceasta ţinând cont şi de faptul că ţara noastră este pe locul al doilea pe naţiuni, iar pretenţiile noastre sunt foarte mari la nivelul sportivilor tineri”, a spus Ionuţ Lascău, antrenorul clubului petroşănean.
Cei trei sportivi de la Pantera Neagră se pregătesc cu campionul mondial Robert Elekeş, cel care din nefericire nu poate participa la ediţia din acest an a Campionatului Mondial din cauza unei accidentări.