glasul-hd.ro Web analytics


Administrație

Trecerea „peste linii” spre Grigorescu va fi blocată sâmbătă şi duminică

Constructorii care lucrează la modernizarea liniei ferate Curtici – Simeria anunţă că sunt nevoiţi să închidă circulaţia rutieră la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Hărăului (principala cale de acces în cartierul Grigorescu al Devei).
Întreruperea este necesară „pentru execuţia unor lucrări de demontare trecere nivel şi refacere terasament”, conform comunicatului remis de Asocierea FCC Construction, Astaldi S.p.A și Contratas y Ventas SA. Circulaţia în zonă va fi închisă începând de sâmbătă, 16 martie, de la ora 16.00 până luni dimineaţa la ora 06.00.
Conform anunţului făcut de constructori, în zonă vor exista doi piloţi de trafic iar în perioada în care principala trecere spre şi dinspre cartierul Grigorescu va fi închisă, accesul în zonă se va face pe la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Bălata. Ruta ocolitoare este de aproximativ 3 kilometri (conform google-maps).
Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră -Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan – European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră, Tronsonul 3: Simeria – Gurasada.

Back to top button
Close
Close