glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Scandal în comuna Turdaș: Un bărbat şi-a lovit soția cu palmele peste față

În data de 24.10.2020, în jurul orei 20:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la desfăşurarea  unui scandal în familie, la o adresă din comuna Turdaș.

Patrula de poliție care s-a deplasat la fața locului a aplanat starea conflictuală şi a stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în curtea imobilului din comuna Turdaş, a avut un conflict verbal cu soția sa, legat de faptul că femeia i-a luat cheile autoturismului ce aparține mamei acesteia, pentru a-l împiedica pe bărbat să plece cu autoturismul, întrucât acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere.

Bărbatul s-a enervat din această cauză, iar după ce au intrat în interiorul locuinței, acesta şi-a lovit soția cu palmele peste față.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile şi au întocmit, în cauză,  dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Back to top button