glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Weekend cu dosare penale pentru cei care au comis infracţiuni la regimul rutier

În data de 24.10.2020, în jurul orei  17:10, poliţiştii au  depistat în trafic, pe strada Retezatului, din Simeria,  un bărbat în vârstă  de 38 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,82 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 25.10.2020, în jurul orei 02:25, poliţiştii au identificat în trafic,  pe strada Unirii, din municipiul Orăștie, un bărbat de 38 de ani, din Orăştie, care a provocat un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din direcția Orăștie – Deva, a pierdut controlul direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un cap-tractor, care era parcat pe partea dreaptă a drumului public.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a  indicat valoarea de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 24.10.2020, în jurul orei 15:50, poliţiştii Formațiunii Rutiere Hațeg au oprit în trafic, pe strada Bisericilor, din orașul Hațeg, motociclul condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din Hațeg.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au  constatat faptul că motociclul are capacitatea cilindrică de 600 cm³, iar permisul de conducere deţinut de tânăr  nu corespunde  categoriei vehiculului condus de acesta.

 

În data de 25.10.2020,  în jurul orei 01:00, poliţiştii rutieri au observat, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara,   un autoturism are a pătruns în intersecție pe culoarea galbenă a semaforului electric aflat în funcțiune. Conducătorul autoturismului a accelerat puternic continuându-și deplasarea cu viteză excesivă pe strada Avram Iancu, iar la aproximativ 30 de metri de intersecție a pierdut controlul volanului şi a lovit cu  autoturismul gardul Parcului Tineretului, provocând avarierea autoturismului.

Cu privire la conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, din municipiul  Hunedoara, poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere.

 

În data de  25.10.2020, la ora 12:45, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe strada Traian, din municipiul Vulcan, fără a poseda permis de conducere.

 

La data de 23.10.2020, în jurul orei 06:45, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat de 63 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din Hunedoara. În urma testării cu aparatul alcooltest a bărbatului,   a rezultat o concentraţie de 0,76 mg/l, alcool în aerul expirat.

 

În data de 24.10.2020, la ora 03:34, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada  Independenței, din Petroşani,  a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii care s-au deplasat la fata locului au stabilit că o tânără de 23 de ani, din localitate, în timp ce se conducea un autoturism pe strada Independenței către centrul municipiului Petroșani, a pierdut controlul volanului  şi a acroşat trei autoturisme parcate (rezultând avarierea autoturismelor, fără victime).

Tânăr a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l., alcool în aerul expirat.

 

          În toate cauzele prezentate,  poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Back to top button