glasul-hd.ro Web analytics

EvenimentUltima oră

Accident mortal în localitatea Peștișu Mare. Un tânăr de 29 ani, aflat sub influența bauturilor alcoolice, s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile. Pasagerul din dreapta a decedat

Accidentul s-a produs pe drumul Hunedoara – DJ 687 în apropierea localității Peștișu Mare, un urmă cu puțin timp.

Din primele cercetări se pare ca un conducător auto a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul in afara părții carosabile, după ce a lovit un copac.

Echipajele de prim ajutor şi descarcerare şi echipa SAJ au găsit în autoturismul ieşit de pe partea carosabilă un tânăr de 29 de ani grav rănit şi un pasager aflat în stop cardio respirator, ambii încarceraţi.
Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au defăşurat manevrele de stabilizare a victimelor. Din păcate, unul dintre bărbaţi nu a răspuns la masajul cardiac aplicat aproximativ 45 de minute, fiind declarat decedat de medicul SAJ.
Conducătorul autoturismului a fost stabilizat de echipele medicale şi transportat cu ambulanţa la U.P.U. Deva.
Forţele implicate au numărat 11 pompieri şi 3 angajaţi ai SAJ care au acţionat cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă şi 2 ambulanţe.

Conducătorul auto a negat ca ar fi condus autoturismul, afirmând ca cel decedat ar fi fost la volan. Conducătorul auto a prezentat o concentrație de 0,51 mg/l în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Cauză posibilă: viteza excesivă . Cercetările continuă, ne informează Bogdan Nițu, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Hunedoara.

 

Back to top button