glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePolitică

Rareş Bogdan explică fraza cu care este atacat de PSD: „Este scoasă din context. Se referea la Codrin Ştefănescu, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Florin Iordache”

Prezent astăzi la Deva, practic, în campanie electorală, candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan a fost pus în situaţia de a explica fraza care-i este atribuită şi de care adversarii de la PSD se folosesc pentru a-i reduce numărul de voturi.

 Mai precis, azi dimineaţă, într-un cotidian local, PSD a publicat în regim publicitar un comunicat în care se reia fraza spusă de Rareş Bogdan: „Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politician de top”. În acelaşi material publicitar (şi marcat ca atare) emis de PSD Hunedoara se mai arată: „ Domnule Rareş Bogdan, având în vedere faptul că în prezent sunteţi politician de top, dacă ţinem cont de faptul că sunteţi în fruntea listei Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare, poate răspundeţi alegătorilor din judeţul Hunedoara la următoarele întrebări, legate strict de cele declarate de domnia voastră, potrivit emisiunii pe care aţi moderat-o, din 15 noiembrie 2018, referitor la politicieni. Cu cât sunteţi acum mai prost decât înainte de a deveni politician? Dar mai imoral? Dar mai linguşitor? Dar mai grobian? Dar mai ticălos? Dar mai curvă? Dar mai corupt?”

Rareş Bogdan, astăzi, la Deva:Nu retractez nimic din ce-am spus vreodată şi, din contră, voi susţine în continuare că în politică trebuie să intre oameni oneşti şi trebuie susţinuţi exact oamenii oneşti. Sigur că au scos din context o frază care se referea la Codrin Ştefănescu, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Florin Iordache, cel care arătase un semn obscen în plenul Camerei Deputaţilor, şi-au luat doar o frază. Nu e nicio problemă: le mulţumesc frumos pentru reclamă. Dacă vin cu astfel de atacuri, vor avea surprize. Noi avem tone şi le ţinem deocamdată, pentru că cred că dezbaterea trebuie să se axeze pe construcţie şi nu pe distrugere. Dar, repet, dacă atât pot, atât au putut până acum, îi asigur că energiile mele şi energiile noastre sunt uriaşe, iar valul care vine în zone unde erau foarte populari domnii de la PSD sau ALDE, îi va mătura. E un val cum rar am văzut, poate între turul I şi turul II al alegerilor prezindenţiale din urmă cu patru ani”.

Tags