glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Produse ale magazinelor PRO AB & HD, la Târgul Roadelor de Toamnă din Deva

Peste 30 de producători și comercianți din județ și din zonele învecinate își prezintă produsele la Târgul Roadelor de Toamnă, organizat de Full Shopping Center – Piața en-gross Deva.

Locul de desfășurare al evenimentului este strada I.L. Caragiale, nr. 20, în perioada 17 – 19 octombrie.

Magazinele PRO AB & HD sunt prezente la Târgul Roadelor de Toamnă cu propriul stand, unde puteți găsi carnea de pui și ouăle de la găini crescute liber în halele din Mintia de AVIS 3000 și produse ale producătorilor tradiționali din județele Hunedoara și Alba, susținuți de AVIS 3000 prin proiectul PRO AB & HD.

La Târgul Roadelor de Toamnă se vor comercializa: legume și fructe, miere și produse apicole, flori, pomi, arbuști, produse tradiționale și brânzeturi, must de struguri și vin de casa, butoaie de lemn, artizanat de lemn, ceaune, ceramica și oale sarmale, suveniruri, cosmetice naturale, tablouri, atelierul cu lavanda, ulei de Hațeg. Potrivit organizatorilor, va fi adusă terasa Nadia, care va avea mâncare gătită, pastramă, tocană etc., și va fi și un stand special amenajat cu mici, grătare, cartofi prăjiți. Vor fi pregătite clătite, wafe, gogoși, kurtos kalacs, halva, magiun, plăcinte pe lespede.

Conceptul PRO AB & HD

În anul 2012, compania AVIS s-a gândit să dea un sens practic noţiunii de patriotism local, încurajată de un program pilot deschis în anul 2011 în Simeria. Ideea s-a materializat într-un proiect care a fost botezat sugestiv „PRO HD” adică PRODUS ÎN HUNEDOARA. Sau de ce nu?! PRO HUNEDOARA! PRO HD s-a dovedit mai mult decât un experiment al companiei AVIS la care s-au alăturat mai mulți producători din industria alimentară a judeţului Hunedoara. În prezent, produsele “made in Hunedoara” pot fi gasite în cele 20 magazine PRO HD deschise în Deva, Hunedoara, Orăștie, Brad, Şoimuş, dar si dicolo de graniţele judeţului în Alba Iulia, în patru magazine PRO AB & HD.

Carne de pui refrigerată și congelată – neinjectată, ouă propaspete de la găini crescute liber în halele din Mintia de AVIS 3000; Pastrame din piept și pulpe de pui Avis, parizer și crenvurști din piept de pui Avis și alte mezeluri tradiționale din carne de porc – MEZELURI LA GRASU – Ilia, Cozonaci, chec cu pricomigdale, croissante, eugenii, covrigi, glucoză, halva, paste făinoase, pișcoturi, produse de morărit, muștar BOROMIR; Pateuri din gama Capricii și Delicii, conserve carne, salată de vinete, zacuscă, mâncăruri gata preparate – PREFERA; Apă minerală, apă plată – izvor Boholt – AQUA SARA, Ceaiuri și remedii din plante medicinale – FARES, Lașcă și zulufi produse atestate tradițional – LA BUNA ROMANIȚA. De asemenea avem în aproape toate magazinele mezeluri şi produse de carmangerie de la Expans din Petrila, bine asortate cu muştarul BOROMIR. De asemenea în magazinele „PRO HD” pot fi găsite lactate marca “Sorilact”, produse la Rişculiţa dar şi ulei de flarea soarelui presat la rece, de HAȚEG sau diverse sortimente seminţe ambulate de Cooperativa din Geoagiu. PETRAS BIO sunt prezenți cu produse fără gluten, ecologice, uscate blând la 42 °C penne, tagliatelle, paste făinoase scurte, cookie, crackers.

Back to top button