glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Blana con Dios, la cafeneaua “Jos pălăria”

Blana con Dios. Starea 23. Oameni sh.ou este un proiect care ne scapă chiar și nouă, are propria sa dezvoltare, își alege singur oamenii și spațiile și se lasă ales doar de cei aleși.

ACCES: recomandăm orice cifră care are legătură cu 23, în funcție de stare.

Blana con Dios. Starea 23 nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 este oameni șʾou. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.

Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.

Blana con Dios va fi la cafeneaua dependentă de cultură “Jos pălăria” joi, 17 octombrie, de la ora 18.23.

„Blana con Dios. Starea 23 este un concept pe care l-am gândit împreună cu Luiza Matilda Mitu.  Este forma noastră de a fi aproape de oameni, spații, situații și, mai ales, de a scăpa de prejudecăți”, spune Sergiu CORBU Boldor.

„Blana con Dios. Starea 23 este un oameni șʾou. Nu este nimic abstract, dar nici concret. Este despre starea artistului care se autocunoaște prin oameni și împreună cu oamenii. Este și o invitație spre creația continuă, de orice natură ar fi ea”, precizează Luiza Matilda Mitu.

Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.

Back to top button