glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Petru Mărginean își face campanie „pe spatele” regizorului Adrian Sitaru

Candidatul PNL la Primăria Deva, actual primar în funcție, își face campanie electorală pe pagina de Internet a administrației locale, folosindu-se de imaginea regizorului Adrian Sitaru, prezent joia trecută în municipiul reședință de județ, pentru avanpremiera filmului „Ilegitim”.

Pentru edilul din Deva a început deja campania electorală. Primarul Petru Mărginean, candidat PNL la prima funcție în municipiul reședință de județ, se folosește de toate evenimentele „mondene” pentru a „poza” alături de cei mai iubiți deveni. De la gimnaste, pe care le-a scos la film, la fotbaliști, alături de care a pozat la deschiderea Centrului de Excelență la fotbal, sau la alăturarea imaginii sale cu cea a lui Adrian Sitaru, regizorul devean, care a câștigat Premiul C.I.C.A.E. (Confederaţia Internaţională a Cinematografelor de Artă) la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Berlin. Dacă până acum edilul își prezenta aceste „reușite” pe facebook, odată cu apropierea momentului în care trebuie să ceară votul devenilor, Petru Mărginean folosește toate pârghiile pentru a ajunge la inima oamenilor. Iar pagina de Internet a Primăriei Deva pare că s-a transformat în pagina personală a edilului. Acolo, zilele trecute, a fost publicată o știre în care se vorbea, printre altele, despre prezența primarului (!) la avanpremiera lungmetrajului „Ilegitim”, regizat de Adrian Sitaru. „Lungmetrajul <Ilegitim> a fost prezentat în avanpremieră, joi seară, la Cinema City Deva, în prezenţa regizorului Adrian Sitaru şi a actorului Robi Urs. La eveniment au fost prezenţi câteva zeci de deveni. Printre invitaţi s-a numărat şi primarul Devei, Petru Mărginean”. Așa începe postarea de pe site-ul de Internet al Primăriei Deva. Deși a purtat doar o discuție scurtă și protocolară cu regizorul Adrian Sitaru, momentul a fost surprins de fotografi, iar pozele au fost postate și pe site-ul Primăriei, iar la aproximativ două ore, și pe contul personal de facebook al lui Petru Mărginean.

Aceasta nu este prima dată când primarul Devei se folosește de instituția pe care o conduce pentru a-și face campanie electorală. În urmă cu puțin timp, edilul le-a trimis tuturor devenilor o scrisoare, pe banii administrației locale, în care își prezenta investițiile din 2015, dar și cele pe care intenționează să le implementeze în anul 2016. Acesta este primul an în care Petru Mărginean trimite astfel de scrisori și, poate nu întâmplător, este ultimul an al actualului mandat, dar și an electoral.

campanie Petru Marginean

Tags

4 Comments

  1. Este un lucru foarte bun sa promovezi valorile orasului ,daca nu pe pagina de internet a primăriei atunci unde?

  2. Hai serios acum….dam cu pietre ca nu avem altceva mai bun de facut!! Nu asta e rolul unui primar totusi??? Sa administreze si sa promoveze orasul? Si valorile din acel oras? Cat despre scrisorile alea cu care tot bat unii si alti apa in piua aiurea….le-am primit si in mandatele altor candidati si nu a facut nimeni atata circ de prost gust….

  3. Ne bucuram ca astfel de personalitati de valoare ne viziteaza Deva. Lucrul acesta ne promoveaza in exterior, nu vad ce e rau in asta.

  4. Dupa evenimentele din ultima perioada , orasul incepe sa fie promovat ! Felicitari Domnule Marginean

Back to top button
Close
Close