glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

NEWS ALERT. Accident grav, cu șapte victime, la Leșnic

UPDATE: Circulația a fost reluată în ambele sensuri.

Accident rutier grav, la Leșnic. Șapte persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului puternic dintre două autoturisme. Traficul este blocat în ambele sensuri.

Primii la locul accidentului au ajuns medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță, care au evaluat starea răniților.

Trei dintre răniți au rămas blocați în mașini, fiind scoși de echipele de descarcerare. Răniții au fost preluați de echipajele medicale și transportați la UPU Deva. Răniții au vârste cuprinse între 8 și 62 de ani. Circulatia pe Dn 7 este blocată pe ambele sensuri.

„În data de 21.07.2018, ora 08:05, pe DN7 la ieșire din localitatea Lesnic, a avut loc un accident rutier intre 2 autoturisme prin coliziune frontala. Din primele cercetări, rezultă faptul că, un autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe direcția de mers Arad -Deva, a intrat pe contrasens depășind linia continuă intrând in coliziune frontala cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care circula regulamentar din direcție opusă, respectiv Deva-Arad. În urma accidentului au rezultat 7 victime din care 2 sunt minori. Conducătorii auto sunt încarcerați. Din primele date există o victimă accidentată grav. Traficul este blocat, se circula pe rute ocolitoare pe DJ 706A Ilia-Bretea Muresana- Branisca – Soimus”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.