glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Natalia Intotero pleacă din Guvern. Fostul ministru pentru Românii de pretutindeni, pe lista PSD pentru europarlamentare

Premierul României a decis schimbarea din funcție a trei miniștri – Tudorel Toader (Justiție), Rovana Plumb (Fondurile Europene) și Natalia Intotero (Românii de Pretutindeni).

În locul Nataliei Intotero, la conducerea ministerului a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului. Propunerea pentru Ministerul Justiției este deputatul Eugen Nicolicea, iar pentru Ministerul Fondurilor Europene, tot un deputat, Oana Florea.

“Viorica Dăncilă a transmis în această seară președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri  pentru portofoliile Ministerului Justiției, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Totodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Tags