glasul-hd.ro Web analyticsSoluţii pentru afacerea ta

Înconjoară-te de aceste 4 tipuri de oameni pentru a avea mai mult succes

Succesul nu se produce în vid. În realitate, există o serie de factori care duc la succesul unui antreprenor. Munca grea și antrenamentul sunt întotdeauna necesare pentru succesul antreprenorial, dar îmbunătățirea personală care duce la succesul tău poate fi condusă în mare măsură de alte persoane.

Oamenii pe care ii alegem să ne înconjoaare au impacturi asupra modului în care gândim, acționăm și ne simțim zilnic. În multe feluri, succesul antreprenorial este determinat la fel ca succesul în orice alt aspect al vieții. Un tânăr jucător de fotbal va reuși dacă se înconjoară de oameni care îl împing să devină mai bun, nu de oameni care îl distrag de la potențialul său.

Ca antreprenori, suntem responsabili pentru noi înșine. Înconjurați-vă de tipul potrivit de oameni care vă pot ajuta ca succesul să vină mai natural, decât dacă v-ați afla în preajma celor care v-ar putea reține. Iată câteva persoane pe care ar trebui să le ții aproape pe parcursul activităților.

  1. Muncitori fără încetare

Steve Jobs a fost cunoscut pentru căutarea sa neobosită a excelenței.

Probabil știți pe cineva care este un muncitor neobosit, sau poate sunteți unul singur. Aceste tipuri de lucrători ne împing să muncim mai mult în fiecare zi. Deși măsurăm succesul personal față de succesul altuia este ca și cum comparăm mere și portocale, putem măsura unitatea noastră cu acțiunea altor lucrători necruțători. Adevărata pasiune și angajamentul vor genera o afacere de succes.

  1. Atitudini pozitive

Richard Branson este cunoscut pentru că a fost stabilit permanent la modul „fericit”.

Oamenii tind să fie mai buni la ceea ce fac dacă sunt fericiți. Atitudinile negative pot reduce etica muncii și nu oferă inspirație pentru succes sau inovație. Fiind înconjurați de oameni negativi creativitatea scade si  în cele din urmă afacerea  ar putea suferi un declin. Persoanele cu atitudini pozitive pot avea efectul opus, facilitându-vă saltul către succes mai eficient. Aducerea fericirii în locul de muncă va menține moralul ridicat.

  1. Persoanele care pun întrebări

Albert Einstein a spus cândva „important este să nu încetăm să punem la îndoială.

Albert Einstein a spus cândva „importantul este să nu încetăm să punem la îndoială”. Ca antreprenori, ar trebui să ne punem constant întrebări despre noi înșine și despre afacerea noastră. Cu toate acestea, nicio persoană nu se va gândi la fiecare întrebare importantă. Persoanele care pun întrebări pot oferi un unghi diferit asupra unei probleme sau a unei idei, iar aceste întrebări ar putea duce la o descoperire importantă pentru dvs. sau pentru afacerea dvs. Perspectiva este totul.

  1. Visători

Bill Gates a avut cândva un vis că în fiecare casă va exista un computer

Unele tipuri non-antreprenoriale vor considera toți antreprenorii „visători”. Cu toate acestea, înțelegem că stabilirea obiectivelor și muncirea din greu ne vor ajuta să realizăm ceea ce mulți consideră a fi de neatins. Pentru a menține acest impuls, ar trebui să fim mereu înconjurați de oameni care au obiective similare în minte. Acești visători nici nu trebuie să fie implicați în aceeași industrie ca tine sau afacerea ta; important este ca tu să păstrezi oamenii apropiați cu planuri mari pentru ei înșiși. Sunteți suma cu cine vă petreceți timpul. Asigurați-vă că sunteți direct implicați cu oameni care vă ridică, vă inspiră și vă motivează să faceți și să fiți mai mult. Pe măsură ce crești și afacerea ta crește, acest lucru poate însemna schimbarea prietenilor și a colegilor și asta face parte din viață. Aveți încredere că munca grea, pozitivitatea și păstrarea punctelor de vedere sunt lucruri de care nu puteți risca să vă abateți dacă doriți viața viselor voastre.

 

Sursa: www.businessinsider.com

Back to top button