glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

A început competiția între cei mai buni luptători din MAI

Timp de trei zile, județul Hunedoara va fi polul luptătorilor din Ministerul Afacerilor Interne. În perioada 16-18 martie 2016, judeţul nostru găzduiește, pentru a doua oară consecutiv, Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Ceremonia oficială de deschidere a manifestării a avut loc ieri, la Sala Sporturilor din Deva, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, precum şi a reprezentanţilor structurilor teritoriale ale M.A.I.

Pe durata a trei zile, 89 de luptători – sportivi şi sportive din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne (poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi, pompieri etc.) – se vor întrece la diferitele categorii ale campionatului.

Concursul este arbitrat de arbitri delegați de Federația Română de Judo, cu nivel de calificare categoria A şi internaţional şi experienţă de peste 25 de ani în arbitraj sportiv, criteriile de departajare vizând atât tehnicile specifice acestui sport, cât şi fairplayul, sportivitatea şi spiritul de echipă ce caracterizează cadrele diferitelor structuri ale ministerului.

Competiţia sportivă se desfășoară la nivel național din anul 1990, iar pentru a doua oară consecutiv are loc în municipiul Deva.

La manifestare sunt aşteptaţi toţi iubitorii sportului, intrarea fiind liberă.

Competiţia este organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, prin Biroul Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara şi în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Hunedoara.

Tags