glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

FOTO / VIDEO. Tânara care s-a sinucis aruncându-se în Canalul Dunăre – Marea Neagră, scoasă la suprafață cu ajutorul scafandrilor hunedoreni

Scafandrii de la ISU Hunedoara au făcut parte din echipa care a căutat și a adus la suprafață trupul femeii de 32 de ani care s-a aruncat în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Potrivit Ziua de Constanța, tânăra s-a aruncat de pe podul rutier de la Agigea, fiind găsită fără viață în Canalul Dunăre – Marea Neagră. Femeia urma să se căsătorească la sfârșitul acestei săptămâni.

Echipajul de scafandri al ISU Hunedoara se aflau la un exercițiu de pregătire în zonă, alături de alte echipaje din țară.

(Sursa video: Ziua de Constanța)

“Echipajul de scafandri ISU Hunedoara a fost solicitat luni sa participe la o intervenție de salvare pe Canalul Dunăre – Marea Neagră, în localitatea Agigea. Pompierii hunedoreni au participat la intervenție alături de scafandri din Constanța, ai ISU Arad, ISU Suceava și ISU Sibiu în zona unde se presupunea că o tânără s-a aruncat în apă de pe un pod. A fost găsită abandonată mașina tinerei și alte obiecte personale. După căutări, a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Tags
Back to top button
Close
Close