glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Ford Kuga Vignale – o expresie autentică a luxului.

Prezentat pentru prima oară în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în 2016, Ford Kuga Vignale oferă interioare de lux care reflectă cele mai noi tendinţe şi tehnologie de vârf. Detaliile distinctive de design scot în evidenţă un model Ford Vignale ca fiind special. Grila Ford Vignale personalizată cu accente cromate, vopsele metalice sidefate, jante de aliaj distinctive, scaune sport din piele perforată premium lux, tabloul de bord îmbrăcat în piele, sistemul Active Noise Control, iluminatul ambiental, inovatorul SYNC3 cu ecran tactil şi farurile Bi-Xenon adaptive cu lumini de zi şi stopuri LED, fac din acest vehicul o expresie a rafinamentului, o senzaţie sofisticată de lux.

 

Tehnologiile care inspiră, designul extraordinar executat, senzaţia de lux premium și performanţa superioară fac din noul Ford Kuga Vignale partenerul ideal pentru spiritul tău aventuros și energic. Din primul moment în care te urci la volanul acestui SUV, vei descoperi cabina minunat lucrată, stilul său excepţional, cu un design contemporan al bordului subliniat de suprafeţele luxoase, plăcute la atingere. Scaunele din faţă tapiţate cu piele premium sunt perfect conturate pentru un confort superior, chiar și în timpul călătoriilor lungi, în timp ce gama de noi tehnologii inspiraţionale contribuie la o experienţă de condus mai plăcută și mai sofisticată.

 

Nu uita să vizionezi filmarea de mai jos, special făcută pentru tine!

 

 

Pentru mulţi oameni, maşina e locul preferat pentru a asculta muzică, de aceea Ford consideră că prin oferirea unui sistem audio de înaltă calitate pe linia sa globală de vehicule, înfrumuseţează viaţa oamenilor şi le oferă o experienţă bogată, mai ales datorită amplasării şi calibrării sistemului în aşa manieră încât oferă impresia unui concert live iubitorilor de muzică. Pe Ford Kuga Vignale, e disponibil un sistem de sonorizare SONY, integrat cu SYNC3, având 10 difuzoare de înaltă performanţă completate de un subwoofer, pentru o acustică deosebită.

 

Modelele SUV sunt la modă. Combinaţia de putere, spaţiu şi lux este atractivă pentru publicul larg. Componenta de lux păşeşte într-o dimensiune nouă cu Ford Kuga Vignale, care oferă cu siguranţă tot ceea ce aştepţi de la un Ford Vignale.

 

Se observă imediat că un Ford Kuga Vignale nu este un SUV obişnuit doar privindu-i culoarea exterioară. Vignale Milano Grigio, pentru a numi una din opțiunile speciale disponibile, este o nuanţă metalică sidefată care atrage privirea şi sublinează caracterul de lux al maşinii. Aspectul de înaltă calitate este, de asemenea, subliniat de grila superioară hexagonală, specifică pentru Ford Vignale, cu finisaj închis mat şi cadru de aluminiu lustruit. Hexagonul, ca marcă comercială a Ford Vignale, joacă un rol important şi în interior unde, pielea Windsor are două tipuri de cusături: cele hexagonale, de culoarea deschisă a caşmirului şi cele specifice costumelor bărbăteşti de ocazie. Atenţia pentru detalii este impresionantă.

 

Claudio Messale este designerul de exterior al modelului Ford Vignale, adică este persoana responsabilă pentru aspectul Noului Ford Kuga Vignale şi Ford Edge Vignale. El a făcut parte din echipa de design a Ford Vignale de la bun început. Influenţat de fratele său care „era obsedat de maşini”, s-a înscris la academia de design auto şi a început să lucreze la unul din studiourile celebre din nordul Italiei, Ghia, deţinut de Ford Motor Company. A fost apreciat şi recunoscut, iar ca şi consecinţă, şi-a pus amprenta, alături de colegii săi, pe designul fiecărui model Ford Vignale. El spune că Vignale este mai mult decât un design, mai mult decât o linie de maşini de lux vârf de gamă. „Sunt o demonstraţie de măiestrie perfectă. Pielea este de cea mai bună calitate. La fel şi vopseaua, care este foarte specială. Vignale este o familie acum şi ca în fiecare familie, fiecare membru are propria sa personalitate.”

 

Pentru a fi în armonie totală, înainte de a ajunge în saloanele de prezentare, fiecare vehicul Ford Vignale se bucură de atenţia suplimentară a unei echipe de specialişti, pentru a se asigura de o calitate perfectă. Sunt utilizate pene de struţ pentru a şterge orice urmă de praf înainte de vopsire, urmând testarea caroseriei vopsite cu un sistem de lumini alcătuit din fascicule de lumină puternice şi 12 camere digitale ce pot detecta într-o clipă neuniformităţile din vopsea.

 

Lasă-te surprins de tehnologiile de ultimă generaţie disponibile acum pe Ford Kuga Vignale! Fără a intra prea mult în detalii, trebuie să ştii că vei beneficia de:

 • Ford SYNC 3 care îţi oferă controlul complet, de la muzică la navigaţia prin satelit, la apeluri telefonice, aplicaţii și mesagerie text.
 • Tehnologia Active City Stop care detectează potenţialele coliziuni la viteză redusă (până la 50 km/h) și acţionează automat frânele maşinii, dacă nu reacţionezi tu la timp.
 • Asistenţa activă la parcare – identifică locurile de parcare adecvate și te ghidează automat. Poate să efectueze și manevrele de ieșire din acestea. Nu trebuie decât să acţionezi acceleraţia, frâna și schimbătorul de viteze.
 • Sistemului inteligent de tracţiune integrală (AWD) care optimizează tracţiunea, indiferent de suprafaţă, pentru a direcţiona adecvat puterea către roţi prin monitorizarea continuă a mediului în care conduci şi indicarea pe afișajul din panoul de bord, nivelul de tracţiune aplicat fiecărei roţi.
 • Frâna electrică de parcare (EPB) care te ajută să ai mai mult spaţiu de depozitare între scaunele din faţă, e acţionată de un simplu buton aflat în apropierea consolei centrale. EPB se dezactivează automat atunci când pleci cu vehiculul.
 • Sistemul de monitorizare a unghiului mort cu alertă la intersectarea cu traficul este proiectat să te atenţioneze atunci când un alt vehicul (o mașină, o autoutilitară sau un camion) intră în punctul mort – printr-o lampă de avertizare discretă încastrată în ambele oglinzi laterale. Alerta privind traficul din spate la ieșirea din parcare scanează în stânga și în dreapta atunci când ieși cu spatele dintr-un loc de parcare perpendicular sau în spic, oferind avertizări vizuale și sonore atunci când este detectat un vehicul care se apropie.
 • Senzori de lumină şi de ploaie care vor activa automat farurile şi ştergătoarele de parbriz, în funcţie de condiţiile de afară.
 • Hayonul hands-free care te ajută la deschiderea sau închiderea în momentele în care ai mâinile ocupate. E necesar să ai cheile în buzunar sau în geantă și mișcând ușor piciorul sub partea din centru a spoilerului spate, hayonul hands-free va fi acţionat fără a fi nevoie să atingi nimic.
 • Plafonul panoramic unic și acţionat electric îţi oferă o senzaţie încântătoare de spaţiu.
 • Scaune şi volan încălzite, parbriz încălzit cu tehnologia Quickclear, proiectată să cureţe parbrizul în câteva secunde, chiar și în dimineţile geroase.
 • Lumini ambientale personalizabile în şapte culori, în funcţie de dispoziţia ta.
 • „Sunetul liniştii” disponibil pe Ford Kuga Vignale cu ajutorul sistemului Active Noise Control. Trei microfoane din interior surprind orice fel de zgomot al motorului şi direcţionează unde sonore de contracarare, pentru a elimina zgomotul nedorit şi pentru a îmbunătăţi ambianţa în habitaclu. Rezultatul este un interior perfect silenţios.

 

Sunetul unui Ford Vignale, de cele mai multe ori, nu e unul natural. Sunetul motorului, al portierei, al torpedoului sunt create de Ralf Heinrichs şi echipa sa într-un mod aproape obsesiv. „Procesul este complex. Ai pe de o parte uşa propriu-zisă, fabricată din metal. Apoi ai încuietoarea. În uşă există difuzoare şi cabluri, iar când închizi uşa se produc numeroase vibraţii. Prin urmare, trebuie să fii atent la toate aceste elemente.” ne dezvăluie Ralf, care crede cu tărie că în viitor clienţii Ford Vignale îşi vor putea alege suntetul preferat pentru vehiculul lor.

 

Toate aceste elemente se îmbină pentru a-ţi oferi senzaţia că te completezi cu vehiculul care, practic, devine o prelungire a personalităţii, stilului şi dispoziţiei tale în fiecare zi.

 

Noul Ford Kuga Vignale este disponibil în variantele de motorizare diesel TDCI de 2.0 litri cu optiunile de 150 sau 180 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau varianta automată Powershift. În ce priveşte motorizările pe benzină, te poţi bucura de extraordinarul motor EcoBoost de 1.5 litri în variantele de 150 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi 176 CP cutie de viteze automată in 6 trepte. Totodată, este disponibilă şi motorizarea de 2.0 litri EcoBoost şi 240 CP, cutie de viteze automată în 6 trepte.

 

Vignale înseamnă mai mult decât un design de lux sofisticat. Înseamnă o expresie a personalităţii fiecăruia, o emoţie puternică, o perfecţiune redată în linii, detalii şi tehnologii.

 

Aşadar, nu mai aştepta, vino acum în showroom-ul Ford Carbenta Com şi descoperă Noul Ford Kuga Vignale!

Te poţi inscrie la Test Drive aici: http://www.fordcarbenta.ro/cerere-drive-test.html

Ne gaseşti în Deva pe Calea Zarandului nr. 28

 

Ford Carbenta Com.

Descoperă diferenţa…!