glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Un spectacol original, interactiv și distractiv, îi așteaptă pe copii și nu numai la Cinematograful „Flacăra” din Hunedoara, la sfârșitul acestei săptămâni. La teatru spectatorii sunt așteptați să vizioneze comedia „Un bărbat și mai multe femei”. La cinematograful „Patria” rulează „Noi”un film provocator al regizorului Jordan Peele, câștigător al unui premiu Oscar. Târgul de grădinărit din Deva ar trebui să figureze, la rându-i, pe lista scurtă a programului de weekend.

Vineri
La film
Ora 13:00
„Omul-Păianjen: În Lumea Păianjenului”
Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Cu: Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Jake Johnson
Gen film: animatie, aventuri, actiune, SF
Filmul ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

La teatru
Ora 19:00- Teatrul de Artă Deva
„ Un bărbat și mai multe femei”
Regia: Eugen Pădurean
Distributia:
Roxana Olșanschi
Andreea Pascu
Eugen Pădureanu
Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă.

La TV
Ora 20: 15
„Ce e mai bun în viață”
Regia: John Schlesinger
Cu: Madonna, Rupert Everett
Gen film: comedie, dramă, romantic
Abbie și Robert sunt foarte buni prieteni și au foarte multe în comun – spiritul neconvențional inteligența, impulsivitatea și… ghinionul în dragoste. Cei doi ar putea fi cuplul perfect, dar există un lucru care îi împiedică să trăiască o poveste de dragoste – Rupert este homosexual.

Sâmbătă
La spectacol
Ora 13:00 – „Cinema Flacăra” – Hunedoara
„Lady Bubbles Show” – Spectacol cu baloane pt copii
O ora întreagă de distracție în care puteți urmări jonglerii, un clown trăznit în balans pe role, o comedie cu multe instrumente muzicale și un super-show cu baloane de săpun.

La film
Ora – 20:00 – Cinema „Patria” – Deva
„Noi”
Regia: Jordan Peele
Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop, Lupita Nyong’o, Kara Hayward
Gen film: thriller
După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor.

La TV
Ora 21:30 – Pro TV
„Echipa de șoc”
Regia: Joe Carnahan
Cu: Liam Neeson, Bradley Cooper
Gen film: acţiune, aventuri, comedie
„ Echipa de șoc” urmărește isprăvile îndrăznețe ale unei echipe pitorești de foști soldați din Forțele Speciale, cărora li se întinde o cursă pentru o crimă nesăvârșită de ei devenind „proscriși”.

Duminică
La târg de grădinărit
Ora 10:00 – Piața „En-gros” – Deva
Prima ediție a Târgului de Grădinărit “Flori de primăvara”. Vor fi expuse produse de grădinărit: puieți și pomi fructiferi, arbuști fructiferi, butași, semințe și bulbi de flori, fertilizatori, gazon, soluții nutritive de flori.

La film
Ora 20:00 – Cinema „ Flacăra”- Hunedoara
„Păsări călătoare”
Regia: Cristina Gallego, Ciro Guerra
Cu: Natalia Reyes, Carmiña Martínez, José Acosta
Gen film: dramă
Nordul Columbiei, anii ’70, o societate condusă de tradiții și construită în jurul familiei. Rapayet și familia sa sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani si de putere, își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima.

La TV
Ora 20:45- Antena Stars
„Masca de argint”
Regia: Gheorghe Vitanidis
Cu: Florin Piersic, Alexandru Repan, Marga Barbu
Gen film: aventuri
Evenimentele îl aduc în Țara Românească pe bancherul Troianov, o persoană darnică și totodată suspectă, despre care Aga vrea sa afle totul, prin spionul său plătit, Agata Slătineanu.

Vezi și

Close