glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Evenimente de weekend în stațiunile montane: „Winter Tour Straja” și „Zăpezile Bucuriei”

De competiții de ski, snowboard și sanie, concerte, premii și multă distracție vor avea parte hunedorenii și turiștii care vor ajunge în acest weekend în stațiunile montane din județ. La Straja va ajunge evenimentul de anvergură Winter Tour, iar în Pasul Vâlcan vor fi organizate „Zăpezile Bucuriei”.

Winter Tour ajunge în weekend pe pârtia Constantinescu de la Straja cu multe concursuri fun, premii, distracție, DJ, snowboard & ski testing skills. Astfel, sâmbătă, între orele 9.00 și15.00 vor fi provocări cu premii, iar de la 16.00, la Apres-ski vor avea loc concerte cu Doc, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa și party cu Cristian-Daniel ( CDj ). Duminică, de la 10:00, turiștii vor putea lua parte la diverse provocări cu premii și la extragerea unui bilet la Demo Tenis: Romania vs Italia cu Simona Halep, o excursie de aventură cu Outdoor4U și a premiului cel mare: o săptămână la schi în Alpii Italiei. Domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos, pârtiile îngrijite și instalațiile de cablu moderne, iar Domeniul Schiabil de la Straja se află printre ele.

„Zăpeziile Bucuriei”, la a VI-a ediție

Iubitorii sporturilor de iarnă de toate vârstele sunt invitați în acest final de săptămână la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Zăpezile Bucuriei”, care va avea loc în Staţiunea turistică Pasul Vâlcan. Astfel, sâmbătă și duminică, în Pasul Vâlcan vor avea loc competiții de schi alpin, snowboard și sanie. În plus, organizatorii promit muzică și distracție la maximum pentru toți iubitorii muntelui. Conform organizatorilor, Primăria și Consiliul local al municipiului Vulcan, evenimentul are drept scop promovarea stațiunii și atragerea turiștilor. „<Zăpezile Bucuriei> și-a câștigat deja un loc binemeritat în activitățile noastre care au ca scop promovarea stațiunii Pasul Vâlcan și atragerea aici a turiștilor. Îi așteptăm și anul acesta pe cetățenii din municipiul Vulcan, pe locuitorii Văii Jiului, dar și pe turiștii veniți din alte regiuni ale țării, să participe la aceste competiții, atât pentru a se bucura de distracție, dar și pentru a-și adjudeca premiile pe care le oferim”, a declarat viceprimarul Vulcanului, Cristian Merișanu.

Vezi și

Close