glasul-hd.ro Web analytics


ActualitateComunitate

„Donăm să ajutăm” – campanie de ajutorare pentru căţeii de la Sântuhalm

 

Cei câţiva tineri din Deva care, la finele săptămânii trecute, s-au mobilizat şi au reuşit să strângă peste 3 tone de alimente pentru câinii din adăpostul privat de la Sântuhalm, vor să facă şi mai mult: o colectă de alimente, duminică, 11 februarie.

Cei 600 de câini din adăpostul amintit au nevoie de cel puţin 4 tone de mâncare pe lună, aşa că „stocul” actual ajunge până în martie. Tinerii vor fi prezenţi duminică, între orele 12.00 – 15.00 cu o dubiţă, în parcarea de la IPH. Devenii care doresc să doneze alimente pentru câini (conserve sau saci cu „boabe”) sunt aşteptaţi aici.

„S-a strâns o cantitate mare (de alimente – n.red.) dar, datorită numărului mare de blănoşi, încă mai avem nevoie de sprijin. Ei au nevoie de noi, de bunătatea noastră. Toţi cei care doresc să ajute sunt aşteptaţi cu drag. Împreună pentru codiţe! Împreună putem să ajutăm”, este mesajul care însoţeşte evenimentul „creat” pe facebook.

 

Citeşte şi:

http://glasul-hd.ro/ajutati-l-pe-labus-cu-ceva-de-mancare-cei-600-de-caini-din-adapostul-de-la-santuhalm-au-nevoie-de-hrana-oricine-doreste-poate-ajuta/

http://glasul-hd.ro/cateii-de-la-santuhalm-si-povestea-nefardata-unei-donatii-impresionante-mobilizarea-de-pe-facebook-fost-mai-mult-declarativa-totusi-s-au-adunat-peste-trei-tone-de-hrana-pentru-cei-600-de-caini/

 

Tags
Back to top button
Close
Close