glasul-hd.ro Web analytics

Sport

CS Hunedoara s-a impus şi în al doilea amical cu Dacia Orăştie

„Returul” partidei de verificare disputate la Hunedoara săptămâna trecută s-a jucat la Pricaz, miercuri după-amiază. Meciul dintre Dacia (liga a patra) şi CS Hunedoara (liga a treia) s-a încheiat din nou cu succesul trupei de pe Cerna, de data aceasta cu scorul de 6 – 0 (2 – 0).

Din nou antrenorii Mircea Alic şi Raul Spătaru au rulat diferite formule de echipă în cele două reprize, iar portarii au avut fiecare câte 30 la dispoziţie. Iată jucătorii folosiţi: Cobliş (minutul 30 Apostol, minutul 60 Jurcă) în poartă, iar în câmp Bularda, Ciucurescu, Ionică, Doboş – Bloj, D. Creciunesc, Herci, Tătulea – Kocsis, Vasinc în prima repriză, Cr. Creciunesc, Dulap, Ionică, Trăşcan – Marinca, Chelemen, Al. Dan, Savu – Tecsi, Vasinc în partea secundă.

Au marcat pentru echipa din liga a treia Kocsis două goluri în prima repriză, Dulap, Tecsi şi Savu plus un autogol al gazdelor în repriza a doua.

„Putem spune că a fost un antrenament, disputat din păcate pe un teren denivelat. Mai bine jucam la Hunedoara şi acest meci, dar acum asta a fost. În aceste condiţii principala noastră grijă a fost să ne ferim de accidentări, aşa că acest joc nu a fost deloc edificator pentru noi. Cel mai important fapt e că nu au apărut accidentări, repet. Sâmbătă vom juca acasă cu Zlatna (n. red.: amicalul programat iniţial la Cugir cu Metalurgistul a căzut, astfel încât a fost găsit acest adversar din Liga 4 Alba), probabil de la ora 11, iar peste încă o săptămână avem ultimul amical la Haţeg, cu Retezatul. Acesta de acum va fi şi lotul pentru retur, nu mai vine şi nu mai pleacă nimeni”, a declarat Mircea Alic, antrenorul principal al CS Hunedoara.

 

Programul şi rezultatele amicalelor lui CS Hunedoara

 

26 ianuarie: 11 – 0 cu Sântămărie Orlea acasă

2 februarie: 0 – 1 cu Metalurgistul Cugir acasă

9 februarie: 11 – 0 cu Dacia Orăştie acasă

13 februarie: 6 – 0 cu Dacia Orăştie în deplasare

16 februarie: cu Minaur Zlatna acasă

23 februarie: cu Retezatul Haţeg în deplasare