glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate joacă astăzi la Deva meciul reabilitării

După două înfrângeri consecutive (0 – 1 acasă cu Millenium şi 0 – 4 în deplasare cu Şoimii Lipova) gluma s-a îngroşat la Deva. Echipa nouă a lui Cetate, de la care se aştepta mult mai mult la startul sezonului, se află doar pe locul 11 în clasamentul seriei a patra din Liga 3, cu doar trei puncte acumulate şi golaveraj negativ, 2 – 5.
Şansa imediată de reabilitare a fotbaliştilor lui Petcu în ochii suporterilor este astăzi, de la ora 17, pe stadionul „Cetate”. Adversara celor de la CNS Cetate este Unirea Alba Iulia, grupare cu ambiţii declarate în acest campionat. Oaspeţii se află pe podiumul seriei, locul 3 cu şapte puncte (două victorii şi un egal din trei meciuri) şi golaveraj 7 – 2. Partida contează pentru runda a patra din liga a treia.
În precedenta etapă Unirea s-a impus uşor la Giarmata, victorie cu 4 – 1 în faţa lui Millenium. Golurile formaţiei antrenate de Adrian Bicheşi au fost reuşite de Răzvan Ivan (min. 23, 33), Ciprian Selagea (min. 38) şi Alexandru Giurgiu (min. 85). Noroc că în fotbal nu funcţionează regula de trei simplă („dacă Giarmata a bătut la Deva şi Alba a bătut la Giarmata, atunci Alba la Deva…), astfel că devenii pot spera la întreruperea acestui început de „serie neagră”. Dealtfel Cetate şi Unirea s-au mai întâlnit în această vară într-un amical la Alba Iulia, încheiat 1 – 1. Golurile au fost marcate atunci de Selagea pentru gazde, respectiv Lupu pentru oaspeţi.
„Sperăm totuşi să ne mobilizăm la următoarea partidă de acasă cu Alba Iulia şi să obţinem o victorie foarte necesară pentru moralul echipei”, declara Ioan Petcu, antrenorul echipei devene, la finalul partidei pierdute cu Lipova în etapa trecută. Din tabăra deveană va absenta cu siguranţă Voineag, eliminat în partida cu Şoimii, în schimb va reveni Roşie, care şi-a ispăşit etapa de suspendare în urma cartonaşului roşu primit la meciul cu Giarmata de acum două etape.

Program etapa 4

vineri, 14 septembrie
Cetate Deva – Unirea Alba Iulia
Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata
Ghiroda şi Giarmata Vii – Crişul Chişineu Criş
Naţional Sebiş – Gloria Lunca Teuz Cermei
Şoimii Lipova – ACS Dumbrăviţa
sâmbătă, 15 septembrie
CSM Şcolar Reşiţa – CS Hunedoara
FC Avrig – CS Municipal Lugoj
CS Ocna Mureş – Industria Galda de Jos