glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo a terminat campionatul pe locul 4

În meciul pentru medaliile de bronz ale Ligii întâi la futsal, Autobergamo Deva a fost învinsă la Călăraşi de Dunărea din localitate, scor 3 – 1 (0 – 0). Conform acordului între cele două cluburi şi cu acceptul Federaţiei, s-a disputat o singură manşă, deşi iniţial disputa pentru locurile 3 – 4 era prevăzută să se desfăşoare după sistemul „două din trei”. În finala mare a campionatului se vor întâlni Imperial Wet Miercurea Ciuc şi United Galaţi, care vor juca „trei din cinci”, ciucanii având avantajul (eventualei) partide decisive pe teren propriu.
Aşa cum v-am mai informat, la Deva a început deja reconstrucţia echipei pentru sezonul viitor. Din lotul care a evoluat în actualul campionat au mai rămas doar Iancu, Pânzaru, Sasse, Toni şi Biro, alături de ei mai făcând deplasarea la Călăraşi juniorii Anton, Costea, Mihoreanu şi Puiuţ.

Evoluţie peste aşteptări a elevilor lui Adrian Moţ

Cu toate acestea, după o primă repriză încheiată fără gol, cei care au deschis scorul au fost cei de la Autobergamo, prin Jodas Vives „Toni”, la trei minute de la reluare. Gazdele de la Dunărea (formaţie care a câştigat în acest sezon Cupa României, eliminând în semifinală chiar pe Autobergamo), au egalat cu zece minute înainte de final, la lovitura de pedeapsă acordată pentru al şaselea fault comis de echipa deveană. După numai două minute Andre Sasse a trimis balonul în bară şi în loc să fie 1 – 2, la contraatacul care a urmat Yanez Galan a înscris pentru 2 – 1 în favoarea călărăşenilor. Scorul partidei a fost stabilit cu două minute înainte de final de Paulo Pinto, care a marcat într-un moment în care Autobergamo evolua cu portarul în câmp, în căutarea egalării.
Iată şi componenţa celor două formaţii:
Dunărea: Cinaru – Plugaru, Movileanu, Galan, Monteiro, Garcia, Ghiuţă, Pinto, Vârlan, Tomescu, C. Ribeiro, Krstici, Şerban, Niţu. Antrenor Marian Şotârcă
Autobergamo: Vlad Iancu – Adrian Pânzaru, Andre Sasse, Attila Biro, Toni Vives, Ion Anton, Vlad Costea, Denis Mihoreanu, Patrick Puiuţ. Antrenor Adrian Moţ
Au marcat: Cesar Ribeiro (30), Yanez Galan (32), Paulo Pinto (38), respectiv Toni Vives (23)

Back to top button
Close
Close